Υπερχειλισμένα φρεάτια

Λόγω έντονων καιρικών συνθηκών και συνεχών βροχοπτώσεων παρατηρείται πάρα πολύ συχνά το φαινόμενο της υπερχείλισης των φρεατίων. Σε δρόμους, καταστήματα και σπίτια. Δυστυχώς όταν δεν μεριμνείται η σωστή κατασκευή ενός υδραυλικού κι αποφρακτικού συστήματος, δημιουργούνται στις πόλεις δυσάρεστα φαινόμενα που μόνο λύπη και ντροπή μπορούν να προκαλέσουν.

Λάσπες, νερά, κλαδιά, φύλλα και κάθε είδους μικροαντικείμενα από τους δρόμους, καταλήγουν στα φρεάτια που υπερχειλίζουν και δεν υπάρχει τρόπος να καθαριστούν πάρα μόνο με τη βοήθεια των ειδικών. Εκατοντάδες ανθρώπων καθημερινά φροντίζουν να μην έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις αλλά μόνο το αντίθετο καταφέρνουν. Οι πρόχειρες κατασκευές των κατοίκων μιας περιοχής, δεν έχει τη μονιμότητα που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Όλα είναι εφήμερα και χαλούν εύκολα. Η μόνιμη λύση έρχεται μόνο κατόπιν σοβαρής δουλειάς και έμπιστης ανάθεσης στους καλύτερους του είδους.

Οι αντλήσεις υδάτων με ειδικούς υπερσύγχρονους σωλήνες, η απόφραξη σε βάθος με σωστό υπολογισμό της ζημιάς, η έγκαιρη παρέμβαση και η συνεχής μελέτη του ζητήματος, τοποθετούν την εταιρεία μας στο πρώτο σκαλί των αποφρακτικών επιχειρήσεων ανά την Ελλάδα.

Η βασική χρήση του φρεατίου ήταν από πολύ παλιά ένα σύστημα για να αποτελεί σημείο πρόσβασης προς συστήματα αποχέτευσης ή αποστράγγισης ομβρίων και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να είναι μεγάλο ώστε να μπορεί να εισέλθει κάποιος για την εκτέλεση εργασιών και καθαρισμού. Λόγω της προόδου της τεχνολογίας δεν είναι πλέον απαραίτητο να εισέρχονται μέσα στα φρεάτια οι εκάστοτε μηχανικοί. Διαθέτοντας τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, τις αντλίες και το εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε τη ζημιά χωρίς να εισερχόμαστε στο εσωτερικό του. Η εικόνα των φραγμένων φρεατίων που δεν είναι κατάλληλα να συγκρατήσουν τα νερά της βροχής ή να τα συλλέξουν από την επιφάνεια των δρόμων, είναι συνήθης στις μεγαλουπόλεις κι οφείλουμε να παρεμβαίνουμε κάθε φορά που δημιουργείται ανάγκη.

Διαθέτουμε μηχανήματα υψηλής πίεσης, τα οποία εξασφαλίζουν τον πιο εύκολο κι αποτελεσματικό καθαρισμό συστημάτων σωληνώσεων από το επίπεδο του οδοστρώματος. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σε θέση να καθαρίζουμε σε βάθος το δυσλειτουργικά φρεάτια, χωρίς έντονες κι άκαμπτες εργασίες που οδηγούν σε χρονοτριβή και κόστος. Αρκεί να καλέσετε άμεσα κι είμαστε επανδρωμένοι με προσωπικό σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, όσο δύσβατες κι αν είναι.