Βουλωμένος νιπτήρας ή νεροχύτης

Κάθε νοικοκυρά γνωρίζοντας τις ανάγκες του σπιτιού της ξέρει πολύ καλά ότι τα δύο σημεία που μπορεί να την ταλαιπωρήσουν είναι ο νιπτήρας του μπάνιου και ο νεροχύτης της κουζίνας, εφόσον όλες οι δουλειές που λαμβάνουν χώρα εκεί μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Από τη μία πλευρά το μπάνιο, όπου οι νιπτήρες μπορεί να βουλώσουν από τις τρίχες, τα υπολείμματα σαπουνιού ή καλλυντικών και από την άλλη πλευρά οι νεροχύτες στους οποίους υπάρχουν φαγητά, καλαμάκια, ξυλάκια και διάφορα είδη από την κουζίνα που ούτε μπορείτε να φανταστείτε. Κάπως έτσι βουλώνουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Οι λύσεις είναι συνήθως της στιγμής και επιφέρουν περαιτέρω ζημιές, καθώς δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε την ακριβή και σωστή διαχείρηση των κατασκευών σας, σε περίπτωση προβλήματος.
Οι Αποφράξεις Ανδρώνης, είναι στο πλευρό σας ακόμα και γι’αυτές τις εργασίες ρουτίνας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες σας, σεβόμενοι τις ώρες που σας παίρνει να καθαρίσετε το μπάνιο ή την κουζίνα σας, χωρίς επιπλέον φθορές, με σεβασμό στην ιδιωτική σας περιουσία, ερχόμαστε στον χώρο σας και λύνουμε το πρόβλημα στη ρίζα του. Οι μικροσυμβουλές που σας προτείνουν ώστε να απαλλαγείτε από το βουλωμένο νιπτήρα ή νεροχύτη μετουσιώνονται σε ουσιαστικές συμβουλές από μέρους μας , με πείρα, γνώση και μελέτη ώστε να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα είναι άψογο κι η λύση του οριστική κι αμετάκλητη.

Από την πλευρά σας, χρειάζεται μόνο εμπιστοσύνη. Η εταιρεία μας γνωρίζει όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του συστήματός σας. Ο βουλωμένος νεροχύτης είναι πάντα ένας μικρός μπελάς, η πλημμύρα είναι προ των πυλών κι εσείς νιώθετε εγκλωβισμένοι σε ένα πρόβλημα που δεν έχει λύση. Μην απελπίζεστε! Εμείς διαθέτουμε έναν πλήρως εξοπλισμένο μηχανισμό, που έρχεται να σας λύσει τα χέρια χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο. Η τεχνογνωσία και η χρόνια πείρα πάνω σε θέματα αποφράξεων, μάς δίνουν το προβάδισμα στο στίβο των αποφρακτικών υπηρεσιών. Μην εμπιστεύεστε τα οικιακά γιατροσόφια που δίνουν μια λύση της στιγμής, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε χειρότερες καταστάσεις.
Κάθε ώρα της ημέρας, όλο το χρόνο, κάθε εποχή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είμαστε στο πλευρό σας και φροντίζουμε να μείνετε αφ’ενός ευχαριστημένοι κι αφετέρου ξέγνοιαστοι από τα ανώφελα έξοδα και την επιπλέον κούραση.