Βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα

Έχετε περάσει μια κουραστική μέρα, είστε ταλαιωρημένοι κι αδρανείς. Το μόνο που σκέφτεστε είναι να μπείτε στο σπίτι σας και να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο που θα σας ξεκουράσει και θα σας απαλλάξει από την ένταση της ημέρας. Όλα φαντάζουν ιδανικά. Αλλά όλα είναι τόσο διαφορετικά εντέλει…έχετε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτή την φορά ο χειρότερος εφιάλτης σας έγινε πραγματικότητα κι εσείς αντί να απολαμβάνετε, βρίσκεστε στη μέση ενός πλημμυρισμένου μπάνιου.

Έχει βουλώσει η μπανιέρα σας κι όλα είναι βρεγμένα και βρώμικα. Σας πιάνει απελπισία κι αναρωτιέστε πώς θα επιλύσετε το πρόβλημα. Αν έστω και μια φορά έχετε υπάρξει πρωταγωνιστής στο ίδιο μονότονο έργο, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από το άγχος. Παραμελήσατε τον τακτικό έλεγχο της μπανιέρας ή της λεκάνης σας και τώρα όλα είναι υπερχειλισμένα, γεμάτα βρώμικα νερά κι ανεπιθύμητες οσμές. Μη νιώθετε άσχημα καθώς είναι μόνιμο φαινόμενο μια βουλωμένη μπανιέρα, λόγω των λουσιμάτων και των τριχών που πέφτουν κατά τη διάρκεια τους. Επιπλέον, αναπόφευκτα το σαμπουάν ή το σαπούνι ακόμα και κάποιου είδους πηκτά απορρυπαντικά, είναι σε θέση να βουλώσουν το εσωτερικό σιφώνι της μπανιέρας σας κι έτσι να προκληθεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επιπροσθέτως, η χρήση της λεκάνης κι η δυσλειτουργία του αποχετευτικού συστήματος, οδηγεί στην υπερχείλισή της. Οι δυσάρεστες οσμές είναι παρούσες κι εσείς δε γνωρίζετε πότε κι αν θα απαλλαγείτε από αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με ένα τηλέφωνο έχετε τη λύση στο τσεπάκι σας. Με μια κλήση η βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα θα είναι παρελθόν κι όλα θα μοιάζουν μακρινά σαν ένα κακό όνειρο. Ο εξοπλισμός μας έχει όλες τις προδιαγραφές για μια μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος η οποία θα είναι ταυτόχρονα κι άκρως οικονομική.
Αφήστε τα χημικά καθαριστικά, που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, την υγεία και τις σωληνώσεις σας κι ελάτε σε εμάς.

Τα εγκεκριμένα προϊόντα της επιχείρησης, σε συνδυασμό με το συνεχή έλεγχο και τα υπερσύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα, αποτελούν εγγύηση για όλους τους πελάτες μας. Με τον κατάλληλο χειρισμό δεν θα προκαλέσουμε περαιτέρω ζημιές στο αποχετευτικό κι υδραυλικό σας σύστημα, ενώ την ίδια ώρα θα έχουμε διελευκάνει όλα τα μελανά σημεία της οικιακής σας ζημιάς.