Αποφράξεις Βριλήσσια

Οι ξαφνικές έντονες βροχοπτώσεις το τελευταίο διάστημα προκαλούν συνέχεια προβλήματα στα μη-σωστά συντηρημένα και κακώς ποιοτικά αποχετευτικά δίκτυα. Αν υπήρξατε μάρτυρας τέτοιων καταστροφών γνωρίζετε καλά τις επιπτώσεις που έχουν οι πλημμυρισμένες αποχετεύσεις,οι φραγμένοι βόθροι και τα βουλωμένα φρεάτια στην καθημερινότητα σας. Για αυτό δώστε ένα τέλος σε αυτά τα προβλήματα ή μην επιτρέψετε να γίνει ποτέ η αρχή,απλά επικοινωνώντας μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε.

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να δώσει λύσεις σε φραγμένες μπανιέρες,λεκάνες,νιπτήρες,νεροχύτες αλλά και σεβουλωμένες σωληνώσεις,σιφώνια,δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων.

Με μια εμπειρία 40 χρόνων στις πλάτες της και με ένα μεγάλο αριθμό απόλυτα οργανωμένων συνεργείων η εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας με αξιοπιστία. Οι γνώσεις μας και ο εξοπλισμός μας ,μας καθιστούν βέβαιους πως η λύση που θα σας δώσουμε θα είναι η αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη για εσάς.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε,αφορά :

  • Ριζοκοπτικά μηχανήματα τα οποία απαλλάσσουν το χώρο σας από ρίζες που φυτρώνουν και χωρίς να το καταλάβετε δημιουργούν προβλήματα όπως φθορά,ραγίσματα στις σωληνώσεις,αλλά και βουλώνουν τις αποχετεύσεις και μπλοκάρουν τη ροή των αποβλήτων.
  • Ισχυρές αντλίες για την εκκένωση νερών που έχουν πλημμυρίσει το χώρο σας
  • Πιεστικά μηχανήματα
  • Υψηλής ευκρίνειας κάμερες αποχέτευσης με δυνατότητα περιστροφής εως και 360 μοίρες,ώστε να τοποθετούνται και να δίνουν καλύτερη εικόνα στον τεχνικό. Δίνει την ευκαιρία να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πως προξενήθηκε η ζημιά και τι πρέπει να γίνει για να επιδιορθωθεί πλήρως.

 

Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε επάγεται· η εκκένωση βόθρων κάθε είδους είτε σηπτικού είτε απορροφητικών,απάντληση των υδάτων που έχουν πλήξει τον ιδιωτικό σας χώρο ή ένα κομμάτι του δήμου των Βριλησσίων. Άλλωστε η κακή συντήρηση των συστημάτων αποχέτευσης είναι γνωστό ζήτημα. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε εμείς μια λύση.

Γιατί να περιμένετε από το δήμο σας,όταν μπορείτε με τη βοήθειά μας να συντηρήσετε επαρκώς το προσωπικό σας δίκτυο ;

Άλλωστε η πρόληψη είναι η καλύτερη επισκευή. Συντηρώντας το δίκτυο αποφεύγεται η φθορά από μια μελλοντική προσπάθεια επιδιόρθωσης,ενώ παράλληλα η όλη διαδικασία συμφέρει περισσότερο την τσέπη σας από έναν πιθανό κίνδυνο πλημμύρας ή υπερχείλισης κατά την οποία οι καταστροφές μπορεί να είναι ασύγκριτης αξίας. Στις παροχές μας συμπεριλαμβάνεται προληπτικός έλεγχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα(η επιλογή είναι δική σας),προσεκτικός καθαρισμός,επιδιόρθωση σημείων που θεωρούνται επικίνδυνα για μελλοντικές ζημιές.

Κατά τη διάρκεια εργασίας μας:

Σημασία για εμάς έχει η ικανοποίηση του πελάτη μας. Έτσι το σύστημα που ακολουθούμε είναι σε ένα πλαίσιο συνεργασίας μαζί σας:

  1. Έγκαιρη εξυπηρέτηση
  2. Έλεγχος των απαιτήσεων του δικτύου σας
  3. Έκθεση των συμπερασμάτων σχετικά με το μέγεθος της ζημιάς και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν για την επιδιόρθωση.
  4. Πρόταση οικονομικότερης λύσης ,καθώς και αποτελεσματικότερης σε βάθος χρόνου
  5. Ανάληψη υλοποίησης της επαναφοράς της λειτουργίας του συστήματος

Οι μέθοδοι που ακολουθούμε είναι πιστοποιημένα επιτυχείς,αφού μας στηρίζετε τόσα χρόνια και σας ευχαριστούμε γι αυτό. Συνεχίστε μαζί μας,καλέστε μας τώρα.