Αποφράξεις Πεύκη

Γρήγορες και αποτελεσματικές αποφράξεις
Σας έχουν ταλαιπωρήσει κατά καιρούς θέματα με τα απρόσμενα πλημμυρισμένα φρεάτια ή τα ανεπαρκώς λειτουργικά αποχετευτικά δίκτυα ; Είμαστε σίγουροι πως η απάντηση είναι «ΝΑΙ» ,αλλιώς δε θα διαβάζατε αυτό το άρθρο αυτή τη στιγμή. Η εταιρεία μας αποδέχεται την πρόκλησή σας και αναλαμβάνει να δώσει λύση.

Ποια πρόκληση αντιμετωπίζετε;

  • Βουλωμένα φρεάτια και βόθροι;
  • Βουλωμένοι νεροχύτες και μπανιέρες;
  • Σωληνώσεις που έχουν φράξει;
  • Φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;
  • Βουλωμένη λεκάνη;
  • Σιφώνια που έχουν βουλώσει;

Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ότι μας ζητήσετε. Σας φαινόμαστε πολύ σίγουροι και είναι λογικό. Μας ρωτάτε γιατί;
Xάριν στον εξοπλισμό που έχουμε στην διάθεσή μας μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα και οριστικά. Από τι απαρτίζεται ο εξοπλισμός :

Ειδικές κάμερες με ικανότητα περιστροφής μέχρι και 360 μοίρες. Παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης σε σημεία όπου το ανθρώπινο μάτι φθάνει μόνο αν δημιουργήσουμε φθορά στο δίκτυο.

Πιεστικά μηχανήματα.

Ειδικά αποφρακτικά οχήματα.

Εργαλεία αποκοπής ριζών. Η εμφάνιση ριζών φυτών ή δέντρων που προξενεί δυσλειτουργίες στο σύστημα της αποχέτευσης είναι πολλές φορές η πηγή φαινομενικά άλυτων προβλημάτων. Η αφαίρεσή τους, λύνει αμέσως και ανώδυνα το πρόβλημα.

Στην περίπτωση που ο χώρος σας πλημμυρίσει από οποιαδήποτε αιτία, το συνεργείο μας θα καταφτάσει άμεσα και θα αντλήσει το νερό με τις δυνατές αντλίες που με τις οποίες είναι εξοπλισμένα τα οχήματά μας.

 

Η καλύτερη ωστόσο λύση για τα προβλήματα σας βρίσκεται στην συνεχή διατήρηση και προστασία του δικτύου. Πώς γίνεται αυτό;

Όμως με τη συντήρηση που σας προσφέρουμε φυσικά! Η συντήρηση είναι το άλφα και το ωμέγα για την εύρυθμη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος. Περιλαμβάνει τις εξής ενέργειες :

  • Ένα από τα συνεργεία μας θα σας επισκέπτεται στο χώρο σας ανά δίμηνο, τρίμηνο, ανάλογα τις ανάγκες σας και χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση μας σε συνδυασμό με την πείρα και τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό θα ελέγχει το δίκτυο με αποτέλεσμα να προλάβουμε δαπανηρές και χρονοβόρες βλάβες.
  • Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τις στήλες τις αποχέτευσης και τα σιφώνια. Αφού το συνεργείο ολοκληρώσει τον έλεγχο, και εφόσον βρεθεί κάποιο ελάττωμα στο δίκτυο, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για το ποια μέθοδο θα ακολουθήσουμε, ενημερώνοντας σας για ποια είναι η καλύτερη πορεία ενέργειας από οικονομική άποψη αλλά και αυτή που θα περιλαμβάνει τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.
  • Αναλαμβάνουμε επίσης να εκκενώσουμε οποιοδήποτε τύπο βόθρου(σηπτικό ή απορροφητικό).

Είμαστε πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου λόγω των 40 ετών εμπειρία μας . Έτσι δεν έχουμε παρά να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλές σχέσεις με τους πελάτες μας,δομημένες με εμπιστοσύνη,εκτίμηση και σεβασμό. Προτεραιότητά μας είστε εσείς!