Αποφράξεις Νέο Ψυχικό

Επαγγελματική Βοήθεια Για Το Αποχετευτικό Σας Σύστημα

Αναζητάτε με επιμονή μια επιχείρηση η οποία να σας απαλλάξει οριστικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας σύστημα;

Βαρεθήκατε τις προχειροδουλειές και την αναξιοπιστία που προσφέρουν οι εταιρίες αποφράξεων;

Η επιχείρηση μας με 40 χρόνια στο ενεργητικό της,είναι στην περιοχή του Νέου Ψυχικού και εγγυάται οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Πριν βιαστείτε να πείτε ότι αυτά τα έχετε ξανακούσει,αποδεχόμαστε την πρόκληση και σας παρουσιάζουμε ότι αφορά την επιχείρηση όπως ακριβώς είναι δομημένη και λειτουργεί.

Καταρχάς αποτελεί από τις παλαιότερες στον τομέα της και αναλαμβάνει προβλήματα, όπως:

 • βουλωμένες αποχετεύσεις
 • βουλωμένοι βόθροι και φρεάτια
 • υπερχειλισμένες λεκάνες και μπανιέρες
 • φραγμένοι νεροχύτες και νιπτήρες
 • προβληματικά δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Δίνει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα,κάποιες εξίσου πολύ σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

 • Hεκκένωση βόθρων (σηπτικών ή απορροφητικών)
 • Απάντληση υδάτων από κατοικίες που έχουν πλημμυρίσει λόγω έντονων βροχοπτώσεων ή σπασμένων σωληνώσεων
 • Απομάκρυνση ρίζας από φυτά τα οποία οδηγούν σε φραγμένα δίκτυα ή τα καταστρέφουν
 • Συντήρηση Δικτύων: Κατά τη γνώμη μας η καλύτερη υπηρεσία για την οριστικότερη απεξάρτισή σας από το άγχος των αποχετεύσεων,είναι η πρόληψη της καλής λειτουργίας τους. Αποδεσμευτείτε από το βάρος του δικτύου,αναθέστε σε εμάς την περιποίηση και την προστασία του. Οι ενέργειες κατα τη συντήρηση είναι οι εξής :

Με τη διατήρηση του συστήματος απορροής σε λειτουργική κατάσταση,εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο. Οι επισκευές μικροφθορών πολλές φορές αναδύουν προβλήματα εκ νέου,πράγμα που δε συμβαίνει κατά τη συντήρηση.

Πολιτική της δουλειάς μας

Προτεραιότητά μας είναι το συμφέρον του πελάτη και η καλή σχέση μας μαζί του. Δείχνουμε κατανόηση στα προβλήματά σας,ενώ προσπαθούμε να σας καθησυχάσουμε μετατρέποντάς τα σε δικά μας προβλήματα.

Διαθέτουμε συνεργεία και μεγάλο αριθμό τεχνικών με πείρα και κατάλληλες γνώσεις,ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σχολαστικά και άμεσα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα,κάθε στιγμή μέσα στο χρόνο. Γιατί όσο νιώθουμε ότι μας χρειάζεστε,δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση.

 

Τί γίνεται μόλις μας καλέσετε ;

Ένα από τα συνεργεία μας καταφτάνει στο χώρο σας πλήρως εξοπλισμένο. Ελέγχει τη ζημιά που έχει υποστεί το δίκτυο. Σε μια πλήρη αναφορά σας παραθέτει τα αίτια της ζημιάς και τρόπους αντιμετώπισης της . Αφού καταλήξατε μαζί με τους τεχνικούς μας στον πιο συμφέρον και αποτελεσματικό. Αναλαμβάνει το συνεργείο την ολοκλήρωση και επιδιόρθωση της καταστροφής.

Εξοπλισμός

 • Ριζοκοπτικά εργαλεία για την απομάκρυνση των ριζών
 • Αποφρακτικά μηχανήματα με αντλίες για την απορρόφηση υδάτων και λυμάτων
 • Ειδικές κάμερες περιστρεφόμενες 360° ,γιατί εκεί όπου ο τεχνικός μας δε μπορεί να εντοπίσει τα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφή για να πάρει μια απόφαση για τις προαπαιτούμενες ενέργειες,η κάμερα το κάνει. Δίνει εικόνα εντός του συστήματος για την αναγωγή καλύτερων συμπερασμάτων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για δείτε και μόνοι σας από κοντά,ότι ο λόγος μας γίνεται πράξη!