Αποφράξεις Νέα Πεντέλη

Άμεση Αντιμετώπιση – Οριστικά Αποτελέσματα

Ο γεωλογικές συνθήκες της περιοχής της Νέας Πεντέλης έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην ανάπτυξη των αποχετευτικών δικτύων τοπικά. Μετά από σφοδρές βροχοπτώσεις οι καταστροφές ταλαιπωρούν τους κατοίκους και τα νοικοκυριά τους.

Ευτυχώς η επιχείρησή μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στην περιοχή σας ,για τη βελτίωση και τη διευκόλυνση του τρόπου ζωής των ανθρώπων.

Με εμπειρία 40 χρόνων και με άριστα καταρτισμένους τεχνικούς,η εταιρεία μας σας εξυπηρετεί όλο 24ωρο,κάθε μέρα.

Αναλαμβάνουμε

 • Πλημμυρισμένες κατοικίες
 • Φθορές στο αποχετευτικό δίκτυο
 • Φραγμένα φρεάτια και βόθρους
 • Βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Μέλημά μας είναι η διαμόρφωση ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες μας,το χτίσιμο γεφυρών ανάμεσα μας.

Τι θα θέλατε να μάθετε για εμάς;

Διαθέτουμε απόλυτα οργανωμένα συνεργεία με άξιους και ταλαντούχους τεχνικούς,ικανούς να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή.

Ο εξοπλισμός μας είναι από τους πιο σύγχρονους στον τομέα μας και οι τεχνικοί μας έχουν την τεχνογνωσία να το χρησιμοποιήσουν σε όλο το φάσμα του. Αποτελείται από:

 • Ριζοκοπτικά εργαλεία. Η περιοχή της Νέας Πεντέλης έχει την τιμή να καταλαμβάνεται απο πυκνή βλάστηση. Αυτό ωστόσο κάποιες φορές αποβαίνει μοιραίο για το αποχετευτικό δίκτυο,καθώς οι ρίζες των δέντρων καταστρέφουν τις σωληνώσεις ή τις φράσσουν.
 • Ειδικές κάμερες με περιστροφή 360 μοιρών. Το ανθρώπινο μάτι δε μπορεί να δει με ευκολία οποιοδήποτε σημείο στο δίκτυο. Οι κάμερες μας όμως μπορούν να δώσουν ολοκληρωμένη εικόνα σε κάθε σημείο,διευκολύνοντας έτσι τους τεχνικούς να κατασταλάξουν σε ένα συμπέρασμα για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν.
 • Πιεστικά μηχανήματα και αποφρακτικά οχήματα.

 

Εδώ και χρόνια, εργαζόμαστε με έναν τρόπο που χαρακτηρίζεται από εγγυημένη αποτελεσματικότητα και υπέρ των συμφερόντων του πελάτη:

Mε την κλήση σας σπεύδουμε στο σημείο που μας υποδεικνύετε.

 • εξετάζουμε πρώτα προσεκτικά το δίκτυο που έχει φράξει, εξακριβώνοντας το είδος του προβλήματος,
 • μετά, σας παρουσιάζουμε την αιτία και τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος άμεσα, καθώς και πιθανούς τρόπους αποφυγής του μελλοντικά,
 • τέλος, βάσει των αναγκών του δικτύου αλλά και των επιθυμιών σας, προχωρούμε σε αυτή καθ’ αυτή την εργασία απόφραξης του δικτύου ή ότι άλλο αυτό χρειάζεται.

Παράλληλα θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώσουμε για την αποτελεσματικότερη και πιο αξιόπιστη λύση που από τη μεριά μας μπορούμε να σας προσφέρουμε για να απαλλαχτείτε μια και καλή από οποιοδήποτε πρόβλημα.

Συντήρηση

Γιατί να ταλαιπωρήστε αδίκως κάθε φορά που κάτι νέο προκύπτει ;

Γιατί να ξοδεύετε συνεχώς χρήματα χωρίς να σας εγγυηθεί κανείς ότι θα είναι τα τελευταία που ξοδεύετε για τον εκάστοτε λόγο;

Αφήστε εμάς να μεριμνούμε τακτικώς για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού στη γειτονιά σας.

 • Έλεγχος σε χρονικά διαστήματα που η κατάσταση του δικτύου δείχνει ότι χρειάζεται
 • Μικρές επιδιορθώσεις και προληπτικός καθαρισμός στα είδη υγιεινής
 • Εκκένωση του βόθρου και των φρεατίων

Η πρόληψη είναι η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση μακράν. Το προτείνουμε γιατί σας συμφέρει.

Επιτρέψτε μας να συνεργαστούμε μαζί σας και θα δείτε πως ό,τι ειπώθηκε είναι πέρα για πέρα αληθινό. Προέχει η προστασία και ο εφησυχασμός σας.