Αποφράξεις Μενίδι

Εξαιτίας της μη-προσεγμένης ρυμοτομίας του, το Μενίδι εμφανίζει πολλά προβλήματα στην απομάκρυνση των νερών της βροχής,ειδικά σε σφοδρές καιρικές συνθήκες όχι μόνο οι δρόμοι,αλλά και πολλές κατοικίες και μαγαζιά πλημμυρίζουν. Η εταιρεία μας όμως ήρθε για να σας ανασύρει από τα λιμνάζοντα νερά και την άσχημη αυτή κατάσταση.

Λίγα πράγματα για εμάς

Η επιχείρησή μας έχει εδραιωθεί στο χώρο τον αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια. Με άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς και με τα πλήρως οργανωμένα συνεργεία μας,κάνουμε κάθε σοβαρό πρόβλημα να μοιάζει αμελητέο. Σταματήστε να νιώθετε ανασφάλεια και σύγχυση για το τι θα φέρει η επόμενη δυνατή βροχόπτωση. Αναλαμβάνουμε και επιφέρουμε την ομαλή λειτουργία σε:

 • Φραγμένα φρεάτια
 • Φραγμένες αποχετεύσεις
 • Βουλωμένα σιφώνια
 • Φραγμένα είδη υγιεινής
 • Βουλωμένους και δύσοσμους βόθρους
 • Βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Μάλιστα για να μη χρειαστεί να ξανασχοληθείτε με τέτοιου είδους σας προτείνουμε τη συντήρηση όλων των παραπάνω. Αποτελεί την οικονομικότερη και χωρίς χρονοτριβές λύση σε κάθε σας πρόβλημα,πόσο μάλλον στο αποχετευτικό σύστημα.

 

Διεργασία:

 1. Έλεγχος και εποπτεία του δικτύου ανά τακτά χρονικά διαστήματα (έτους,6μηνου,4μηνου κ.α.)
 2. Καθαρισμός και απόφραξη όποτε κριθεί αναγκαίο
 3. Καθαρισμός και διατήρησης σε άρτια κατάσταση του οριζόντιου δικτύου απορροής
 4. Εκκένωση εξωτερικών βόθρων(σηπτικών,απορροφητικών),καθώς και σιφονιών

Ο εξοπλισμός μας

Καμία από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε δε θα ήταν 100% αποτελεσματική,αν δε χρησιμοποιούσαμε το σύγχρονο και ειδικό εξοπλισμό μας.

 • Ειδικά ριζοκοπτικά εργαλεία για να απομακρύνουμε τις ρίζες από δέντρα,θάμνους τα οποία εμποδίζουν και παρουσιάζουν προβλήματα στο δίκτυο αποχετεύσεων και φρεατίων.
 • Χρήσιμες αποχετευτικές κάμερες δίνουν εικόνα από σημεία που ο τεχνικός μας δε μπορεί να επιβλέψει για να κρίνει την πηγή του προβλήματος. Επίσης επιτρέπει την παρακολούθηση της καταστροφής χωρίς επιπλέον φθορές.
 • Αποφρακτικά μηχανήματα με ισχυρές αντλίες απορρόφησης υδάτων και λυμάτων.

 

Μέθοδος που ακολουθούμε

Θεωρούμε πως έχει μεγάλη σημασία για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας,να γνωρίζετε τον τρόπο που ακολουθούμε στη δουλειά μας.

Αρχικά λαμβάνουμε ως υποχρέωση να είμαστε συνεπείς στο κάλεσμα σας και να μην σας κάνουμε να περιμένετε. Αυτό βέβαια το επιτυγχάνουμε με το να διαθέτουμε πολλά συνεργεία.

Με το που φτάσουμε στο χώρο σας,οι τεχνικοί μας ελέγχουν το δίκτυό σας στο σημείο της καταστροφής,αλλά και σε όλα το εύρος του για άλλες πιθανές φθορές που μπορεί να προκύψουν.

Παρουσιάζουν σε εσάς τα ευρήματά τους και συζητούν μαζί σας για την αποτελεσματικότερη λύση μακροχρόνια ,αλλά και γι αυτή που θα ωφελήσει τα οικονομικά σας. Γνωρίζουμε καλά οτι η οικονομική κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι άσκοπες συναλλαγές δε θα σας βοηθήσουν.

Αναλαμβάνουμε με προσοχή να επιδιορθώσουμε την καταστροφή που έχει προκληθεί , αποφεύγοντας τη δημιουργία νέων φθορών στο σύστημά σας.

Ελπίζουμε να μας επιλέξετε και σύντομα να δώσουμε λύση στα προβλήματα σας!