Αποφράξεις Μελίσσια

Άμεσα-Αποτελεσματικά-Οικονομικά στο χώρο σας

Ακούμε συνεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολυάριθμες κατοικίες με το αποχετευτικό τους δίκτυο. Η εταιρεία μας είναι εδώ για να δώσει λύση σε κάθε δρόμο ή δρομάκι των Μελισσίων, σε κάθε απελπισμένο ιδιώτη. Ο χρόνος είναι χρήμα και το χρήμα κινεί τη ζωή σας,γι’ αυτό μην αρκείστε σε πρόχειρες επισκευές και επιφανειακές λύσεις για το δίκτυο σας, οι οποίες δε θα σας ανταμείψουν.

Η αποφρακτική επιχείρηση μας , με γνώση 40 ετών στον τομέα των αποχετεύσεων δίνει αποτελεσματική βοήθεια σε πολλές περιπτώσεις, όπως:

 • Λεκάνες και νιπτήρες που έχουν βουλώσει
 • Μπανιέρες και σωληνώσεις που έχουν φράξει
 • Σιφώνια που αναδύουν άσχημες οσμές είτε έχουν φράξει
 • Δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων που έχουν βουλώσει
 • Λεκάνες γεμάτες λύματα
 • Πλημμυρισμένα υπόγεια και αποθήκες

Είναι μερικές από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρα καθημερινά,όλη μέρα μόνο με ένα σας τηλεφώνημα.
Δομή της εταιρείας μας

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει,η εταιρεία μας είναι κοντά σας άμεσα και με αποτελεσματικότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Πώς το λέμε με τέτοια σιγουριά ;

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιχείρηση απαρτίζεται από πολλά συνεργεία – που είναι στη διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή – και αποτελούνται από άριστα εξειδικευμένους τεχνικούς με πείρα και τεχνογνωσία. Γιατί όμως τεχνογνωσία ;

Η απάντηση είναι απλή. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό για εγγυημένα αποτελέσματα:

 • Ειδικές κάμερες αποχετεύσεων. Κάμερες με δυνατότητα να περιστρέφονται 360°,δίνοντας έτσι μια πλήρη εικόνα. Εύλογο είναι το γεγονός,οι τεχνικοί μας να μη μπορούν να δουν με γυμνό μάτι οποιαδήποτε κατεστραμμένη επιφάνεια μιας σωλήνας ή ενός κομματιού του δικτύου. Με την τοποθέτηση της σε κάποιο σημείο κοντά και χωρίς να παρεμβαίνει λειτουργικά στο δίκτυο,δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής και τα αίτια.
 • Ριζοκοπτικά εργαλεία. Πρόβλημα αποτελούν οι ρίζες από βλάστηση που τρυπώνουν στις σωληνώσεις και τις φράσσουν,εμποδίζοντας έτσι τη ροή λυμάτων και υδάτων μέσα από αυτές. Εμείς λοιπόν, προληπτικά ή και αφού έχει υπάρξει ήδη πρόβλημα,τις αφαιρούμε και επαναφέρουμε τη σωστή λειτουργία στο σύστημα.
 • Αντλίες και αποφρακτικά μηχανήματα. Η εκκένωση βόθρων είτε σηπτικών είτε απορροφητικών. Απομάκρυνση υδάτων από πλημμυρισμένες κατοικίες. Καθαρισμός δικτύου αποχέτευσης,αλλά και των ειδών υγιεινής κάθε κατοικίας.

Μην αδιαφορείτε για την κατάσταση του δικτύου σας,όσο καλή και αν είναι η επιδιόρθωση μιας μεγάλης ζημιάς ,αυτό δεν αποκλείει την επόμενη. Η πρόληψη και η συντήρηση του δικτύου σας είναι η πραγματική λύση στο πρόβλημά σας.

Καταρχάς,από οικονομικής πλευράς σας συμφέρει ,γιατί όχι μόνο διατηρείται το σύστημα σε καλή κατάσταση,αλλά γνωρίζουμε και εμείς τις ανάγκες του καλύτερα χωρίς να ενεργήσουμε άσκοπα.

Από την άλλη, αναλαμβάνουμε εμείς την προστασία του δικτύου ,χωρίς να χρειάζεται να το έχετε ούτε στο ελάχιστο σαν ανησυχία.

 

Πώς θα επιτευχθεί η συντήρηση;

 • επιθεωρούμε το οριζόντιο δίκτυό σας και τα φρεάτια ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, τρίμηνο ή μήνα). Με τον προληπτικό τους καθαρισμό μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Αυτός θα γίνεται στο οίκημα σας όποτε εσείς κρίνετε ότι είναι καλύτερο, αφού πρώτα όμως σας μιλήσουμε για τις ανάγκες του δικτύου σας
 • τον καθαρισμό της αποχέτευσης των όμβριων υδάτων και του συστήματος των σιφωνίων, καθώς και των σωληνώσεων στα είδη υγιεινής σας προς αποφυγή φραγής
 • την εκκένωση του βόθρου, σηπτικού ή απορροφητικού.

Eμπιστευτείτε μας και κερδίστε χρόνο και χρήμα. Τηλεφωνήστε άμεσα.