Αποφράξεις Μαρούσι

Οι πρόσφατες βροχές έφεραν στην επιφάνεια τη λανθασμένη συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων του Μαρουσίου. Οι ζημιές που ακολούθησαν από τις φραγμένες αποχετεύσεις και τις πλημμύρες,σας έκαναν να αναθεωρήσετε για την ασφάλεια του αποχετευτικού σας συστήματος; Αφήστε σε εμάς την προστασία και κάθε ζήτημα που αφορά τη δημόσια και ιδιωτική υγιεινή σας .

Η επιχείρηση μας με 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποφράξεων,θα αναλάβει να διατηρήσει το δίκτυο σας λειτουργικό εφησυχάζοντας σας όσο σφοδρές και αν είναι οι καιρικές συνθήκες του μέλλοντος.

Νομίζετε πως υπερβάλλουμε;

Να κάποια στοιχεία για εμάς που θα σας πείσουν να μας δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά!

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε σαν επιχείρηση ,αποτελεί από τους πιο σύγχρονους και ολοκληρωμένους στο είδος του:

  1. Kάμερες αποχετεύσεων με δυνατότητα περιστροφής μέχρι και 360 μοίρες. Δεν είναι εύκολη πάντα η πρόσβαση σε σημεία σωληνώσεων για να βγάλουμε πόρισμα όσον αφορά το μέγεθος της καταστροφής που το δίκτυο έχει δεχθεί.
  2. Οι ρίζες από τη βλάστηση που ανθίζει σε πεζοδρόμια,πάρκα,ανάμεσα σε πλάκες και τσιμέντα,δυσχεραίνει τη λειτουργία του συστήματος. Μάλιστα,δεν είναι καθόλου σπάνιο το φαινόμενο να βουλώνει φρεάτια και βόθρους. Εμείς με τα ριζοκοπτικά μας εργαλεία,δεν επιτρέπουμε να προχωρήσει αυτό το ζιζάνιο περισσότερο.
  3. Αντλίες και μηχανήματα αποφρακτικά για την εκκένωση βόθρων και τον καθαρισμό φρεατίων από λύματα και λιμνάζοντα νερά.

Βεβαίως οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται μόνο σε φρεάτια και βόθρους,αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου :

  • Βουλωμένες λεκάνες,μπανιέρες
  • Φραγμένους νεροχύτες ,νιπτήρες
  • Σιφώνια που αναβλύζουν άσχημες μυρωδιές τα καθαρίζουμε

Η μέθοδός μας:

Με την κλήση σας για βοήθεια,ένα από τα συνεργεία μας έρχεται κοντά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Δεν έχει σημασία τι ώρα ή τι μέρα θα τις ζητήσετε,εμείς θα είμαστε κοντά σας.

Στη συνέχεια γίνεται ο έλεγχος της κατάστασης και κρίνεται η σοβαρότητάς της.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τη μέθοδο κατασκευής που θα ακολουθήσουμε και το αντίτιμο αυτής. Παράλληλα προτείνουμε λύσεις όσο πιο οικονομικές μπορούμε,αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι καιροί είναι δύσκολοι για έξοδα ανώφελα.

Έπειτα προχωράμε στην απόφραξη των σωληνώσεων χωρίς να δημιουργήσουμε κάποια καινούρια ζημιά στο δίκτυο.

Για να απαλλαχτείτε μια για πάντα από την ανησυχία σας για την αποχέτευση,η εταιρεία μας σας κάνει μια τρομερά οικονομική προσφορά –τη συντήρηση του δικτύου.

 

Σταματήστε να δίνετε χρήματα για επισκευές μετά από κάθε μεγάλη καταστροφή. Αυτό δε συμφέρει ούτε εσάς,ούτε το σύστημα,καθώς δέχεται επιβαρύνσεις μετά από κάθε νέα επισκευή. Προλάβετε τις καταστροφές,με τη συντήρηση του δικτύου σας. Πώς ; Καλέστε μας και εμείς,

  • Επιθεωρούμε το σύνολο του δικτύου σας ανά έτος, εξάμηνο ή μήνα και ανάλογα με τις ανάγκες σας καθώς και τις επιθυμίες σας, προβαίνουμε σε καθαρισμό.
  • Καθαρίζουμε προληπτικά τις σωληνώσεις, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων σας, τους νιπτήρες, τις λεκάνες και τα σιφώνια σε οποιοδήποτε οίκημα.
  • Εκκενώνουμε όλα τα είδη των βόθρων που υπάρχουν, ακόμη και σηπτικών ή απορροφητικών.

Αναζητήστε μας ,μην το καθυστερήτε άλλο!