Αποφράξεις Λυκόβρυση

Μήπως η επιμονή σας εξαντλήθηκε; Μήπως σας έχουν κουράσει οι άσχημες οσμές που αναβλύζουν από τις βουλωμένες αποχετεύσεις και τους φραγμένους βόθρους ;

H εταιρία μας είναι εδώ για σας ,για να αλλάξει την κατάσταση και να δώσει μια οριστική λύση στα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Η πολιτική που ακολουθούμε:

Με το πρώτο τηλεφώνημα σας ,ένα από τα συνεργεία μας καταφτάνει στο χώρο σας και ελέγχει τη ζημιά για την οποία κλήθηκε. Έπειτα σας δίνει μια πλήρη αναφορά για την καλύτερη λύση του ζητήματος τόσο σε θέμα χρηματικό όσο και σε ποιοτικό. Τελευταίο στάδιο η επιδιόρθωση και η ανακατασκευή των σωληνώσεων και του επιμέρους δικτύου ή απλά η απομάκρυνση των λυμάτων και λιμναζόντων νερών.

Προφανώς όλο αυτό το εγχείρημα θα ήταν αδύνατο χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η τεχνογνωσία που αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια,μας καθιστά αυθεντίες στον τομέα μας.

Εξοπλισμός:

 • Ειδική κάμερα με ρύθμιση περιστροφής έως και 360 μοίρες:

Η χρήση της είναι ιδιαίτερης σημασίας,μιας και φτάνει και δίνει εικόνα σε σημεία τα οποία είναι αδύνατον να έχουμε παρά μόνο αν ανοίξουμε τις σωληνώσεις. Αυτό είναι ένα ακόμη θετικό της,αφού δίνει τη δυνατότητα να μη δημιουργήσουμε περεταίρω φθορές από αυτές που ήδη υπάρχουν.

 • Ριζοκοπτικά μηχανήματα:

Οι ρίζες από ανεπιθύμητη βλάστηση δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στη ροή των λυμάτων και όμβριων υδάτων μέσα στο δίκτυο,αλλά και στην ανάγκη τους να αναπτυχθούν μπορεί να δημιουργήσουν ρήξη κατά τόπους του αποχετευτικού συστήματος.

 • Αντλίες και αποφρακτικά μηχανήματα: Για τον καθαρισμό δικτύων αποχέτευσης και σωληνώσεων ιδιωτικών χώρων

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες,όπως είναι:

 • H εκκένωση δικτύων βόθρων(απορροφητικών ή σηπτικών)
 • Η απάντληση υδάτων : από φρεάτια και σωληνώσεις,καθώς και νεροχύτες ,νιπτήρες,μπανιέρες,λεκάνες,αποθήκες και οπουδήποτε αλλού προκληθούν πλημμύρες.
 • Συντήρηση: Η σημαντικότερη (κατά τη γνώμη μας) υπηρεσία που διαθέτουμε. Διατηρεί τη σωστή λειτουργία σε όλο το φάσμα του δικτύου , καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της καλής ποιότητας των υλικών και την αποφυγή των φθορών. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής απλή :
  • Επιθεώρηση κατεπανάληψη του δικτύου σε όλο του το εύρος.
  • Καθαρισμός προληπτικά του όλου συστήματος.
  • Επιδιορθώσεις και συντήρηση σε σημεία που το απαιτούν

 

Η εταιρία μας:

Υπάρχει και ακμάζει στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια,προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας κάθε μέρα,όλη μέρας,χωρίς διακοπές και διακρίσεις σε εθνικές εορτές και αργίες. Το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας και καταφτάνει στο χώρο σας άμεσα ,δίχως να κωλυσιεργεί.

Μην αρκείστε σε πρόχειρες και μη συμφέρουσες λύσεις για εσάς .

Αναζητείστε μας τώρα!