Αποφράξεις Κάλαμος

Άμεση, Γρήγορη και Υπεύθυνη Εξυπηρέτηση από Επαγγελματίες!

Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης δικτύου σωληνώσεων και αγωγών, άντληση υδάτων, καθαρισμό αγωγών και εκκενώσεις αποχετεύσεων.

Υποφέρετε από την φραγμένη αποχέτευσή σας, τα βουλωμένα σιφώνια, ή τα πλημμυρισμένα υπόγεια, αποθήκες κλπ; Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήσετε την εταιρεία μας. Με ένα τηλεφώνημα τα πολυάριθμα συνεργεία μας είναι σε θέση να έρθουν σε κάθε γωνιά του Καλάμου και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που το διακρίνει. Οι πιθανές καταστάσεις αναρίθμητες. Ίσως σχετίζονται με κάποιον/κάποια:

  • φρεάτια που ξεχειλίζουν;
  • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές; φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;
  • βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη;
  • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων
  • βουλωμένη αποχέτευση;
  • βουλωμένο νεροχύτη ή νιπτήρα;

Η εταιρεία μας λύνει το πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και πρωτίστως μακροπρόθεσμα, διότι διαθέτει εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, άριστη εξειδίκευση. Έχει στη διάθεση της υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με ειδικά αποφρακτικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή περίπτωση. Το προσωπικό που απαρτίζει τα συνεργεία μας είναι άψογα εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο, καθώς επίσης είναι σε θέση να βρεθούν εγκαίρως σε οποιαδήποτε γωνιά του Καλάμου.

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

1) Πολυετή εμπειρία και μοναδική εξειδίκευση στον τομέα των αποφράξεων
2) Άρτια τεχνογνωσία και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
3) Άψογη οργάνωση και διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
4) Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας για την εκπλήρωση βέλτιστων αποτελεσμάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας

Εκτός των αποφράξεων, αναλαμβάνουμε και:

Συντήρηση

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Έτσι συμβαίνει και με τα δίκτυα σωληνώσεων. Είναι προτιμότερο να συντηρείτε προληπτικά τους αγωγούς σας, από το να παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον μια σοβαρή βλάβη που θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα. Η εταιρεία μας είναι στο πλάι σας και σε αυτήν την περίπτωση. Οι διεργασίες που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων είναι οι εξής:

  • έλεγχος του οριζόντιου δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του
  • καθαρίζουμε και συντηρούμε τους αγωγούς σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • καθαρισμός και εκκένωση αν χρειάζεται της αποχέτευσης και των σωληνώσεων
  • για προληπτικούς λόγους τακτικός καθαρισμός των σιφωνιών του μπάνιου, του κήπου, της αυλής και των μπαλκονιών

Άντληση Υδάτων

Αν έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο, σιφόνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

Αφαίρεση ριζών

Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Εκκένωση Βόθρων. Εκκενώνουμε βόθρους παντός τύπου (σηπτικούς και απορροφητικούς) άμεσα και πρωτίστως σε χαμηλές τιμές.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που είναι αποτελεσματική αλλά και μόνιμη. Η εταιρεία μας, που δραστηριοποιείται και στον Κάλαμο, σας προσφέρει και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.