Αποφράξεις Ηράκλειο

Η κατάσταση με τους πλημμυρισμένους δρόμους και τη δυσοσμία που κυριαρχεί στο Ηράκλειο έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αν έχετε κουραστεί και θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό, δεν έχετε παρά να καλέσετε την αποφρακτική μας εταιρεία. Θα αναλάβουμε να καθαρίσουμε τα φρεάτια,τους βόθρους,τα σιφώνια που σας ταλαιπωρούν και σας δυσαρεστούν. Η επιχείρησή μας με 40 χρόνια στο ενεργητικό της δίνει μια άμεση,αποτελεσματική και συνάμα οικονομική λύση.

Με τα πολυάριθμα συνεργεία που διαθέτουμε,αναλαμβάνουμε να:

 • Ξεβουλώσουμε τις λεκάνες και τις μπανιέρες σας
 • Καθαρίσουμε τα σιφώνια και τα φρεάτια
 • Ξεβουλώσουμε το δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων
 • Απομακρύνουμε τα λύματα που φράσσουν το αποχετευτικό δίκτυο
 • Απομακρύνουμε νερά από πλημμυρισμένες κατοικίες και δρόμους λόγω έντονων βροχοπτώσεων είτε σπασμένων σωληνώσεων

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Είμαστε οι μοναδικοί στο Ηράκλειο που μιλάμε με τόση σιγουριά για την οριστική λύση στα προβλήματα σας. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο. Μας επιλέγετε 40 χρόνια τώρα και σας ευχαριστούμε γι αυτό ,κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε με σεβασμό και αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες μας.

Η ηθική μας όμως δεν είναι το μόνο που διαθέτουμε. Οι υπηρεσίες μας είναι απόλυτα επαγγελματικές και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε το αποδεικνύει. Έχουμε στη διάθεσή μας :

 1. Ριζοκοπτικά μηχανήματα για την απομάκρυνση ριζών από φυτά ,οι οποίες εμποδίζουν τη σωστή ροή λυμάτων εντός των σωληνώσεων του δικτύου.
 2. Κάμερες ειδικές με την ιδιότητα να περιστρέφονται 360 μοίρες. Η χρήση τους είναι πολύ σημαντική,καθώς δεν είναι εφικτό για το ανθρώπινο μάτι να φτάσει να δει σε σημεία όπου αυτή η κάμερα μπορεί. Έτσι γίνεται ευκολότερος ο έλεγχος για ζημιές και καταστροφές που υπάρχουν στο αποχετευτικό σύστημα.
 3. Ισχυρές αντλίες απόφραξης

Παράλληλα σας προτείνουμε και τον καλύτερο τρόπο επίλυσης όλων αυτών των καταστροφών που σας κουράζουν και σας αποσυντονίζουν από την καθημερινότητά σας. Συντήρηση είναι η μαγική λέξη για εσάς.

Θα ρωτήσετε,μα δεν είναι λιγότερο οικονομικό να συντηρείς το δίκτυο συνέχεια ;

Λοιπόν,η εμπειρία μας λέει ότι σας συμφέρει πολύ περισσότερο από το να το επισκευάζετε μόνο όταν εμφανίζεται πρόβλημα.

 

Ο λόγος είναι:

 1. Με την αποκατάσταση μιας ζημιάς,μπορεί να προκύψουν νέες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός,ότι στην προσπάθεια για επισκευή,το δίκτυο δέχεται φθορές
 2. Εκτελούμε συνεχείς έρευνες σε ολόκληρο το δίκτυο
 3. Καθαρίζουμε από πιθανόν αντικείμενα και σωμάτια που μπορεί να το φράξουν
 4. Διορθώνουμε φθορές σε σημεία πριν δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα

Με απόλυτη ειλικρίνεια θεωρούμε την πρόληψη τον καλύτερο «τεχνικό» μας. Οι απολαβές δε θα είναι μόνο οικονομικές και χρονικές,αλλά και ψυχικές. Αφού αναλαμβάνουμε να σας καθησυχάσουμε σε αυτό τον τομέα και να σας ενημερώνουμε για κάθε ενέργεια που θεωρούμε απαραίτητη να γίνει. Ο έλεγχος θα γίνεται κάθε 6μηνο,4μηνο ,2μηνο ή όποτε άλλωστε κρίνετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!