Αποφράξεις Γαλάτσι

Αν οι βουλωμένοι βόθροι,τα φραγμένα φρεάτια,τα υπερχειλισμένα αποχετευτικά δίκτυα του Γαλατσίου σαν ενοχλούν σε συνδυασμό με τις μυρωδιές που αναδύονται από αυτά,θέστε ένα τέλος. Ή μάλλον καλύτερα ,καλέστε μας να θέσουμε εμείς ένα οριστικό τέλος και να κατευνάσουν οι ανησυχίες σας για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αρμοδιότητά της εταιρείας μας:

 1. Άντληση των υδάτων από βόθρους(σηπτικούς ή απορροφητικούς)
 2. Εκκένωση φρεατίων
 3. Απόφραξη από ρίζες και άλλα αίτια των συστημάτων υδρορροής και δικτύων απορροής όμβριων υδάτων
 4. Αντιμετώπιση βουλωμένων
 • Νιπτήρων
 • Λεκανών
 • Σιφονιών
 • Μπανιερών
 • Σωληνώσεων του αποχετευτικού εντός και εκτός κατοικίας
 1. Συντήρηση του δικτύου σας :

Σταματήστε να ελπίζετε στις υπηρεσίες του δήμου σας για τη συντήρηση των αποχετεύσεων και των δικτύων απορροής λυμάτων. Δώστε μας την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την ανασφάλεια σας και να σας εφησυχάσουμε μια και καλή με το θέμα αυτό.

 • Τα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας και ελέγχουν την κατάσταση του δικτύου ανά τακτά χρονικά διαστήματα
 • Δίνουν στον πελάτη μας αναφορά σχετικά με τις πιθανές επιδιορθώσεις που οφείλουν να γίνουν για την καλύτερη λειτουργία του
 • Επιθεώρηση και επιδιόρθωση

 

Σχετικά με εμάς.

H επιχείρηση αυτή έχει εισαχθεί στον τομέα των αποφράξεων τα τελευταία 40 χρόνια. Με συνεχείς βελτιώσεις στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και στην άριστη κατάρτιση των τεχνικών τους οποίους διαθέτει,έχει αναγνωριστεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της. Στη διάθεση σας κάθε μέρα ,όλη μέρα,ακόμη και σε αργίες και σαββατοκύριακα,ώστε να μην νιώσετε ποτέ εκτεθειμένοι.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει κυρίως :

 • Ριζοκοπτικά μηχανήματα. Τα ζιζάνια και τα φυτά έχουν την τάση καθώς αναπτύσσονται,να παρεμβαίνουν στη λειτουργία των σωληνώσεων και των δικτύων,καθιστώντας έτσι δυσλειτουργικό οποιοδήποτε σύστημα απορροής είτε εμποδίζοντάς το είτε διαπερνώντας το και καταστρέφοντας το. Για το λόγο αυτό αποψιλώνουμε τις ρίζες για την επαναφορά της σωστής ροής τον λυμάτων και υδάτων
 • Ισχυρές αντλίες. Βοηθούν στην εκκένωση και την απομάκρυνση μεγάλων ποσοτήτων νερού που έχει πλημμυρίσει το χώρο σας
 • Μηχανήματα αποφρακτικά. Ξεβουλώνουν σε ευρύτερο πλαίσιο ότι εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του δικτύου και προκαλεί καταστροφές και φθορές σε αυτό.
 • Κάμερες ανάλυσης με δυνατότητα περιστροφής 360°. Πολλές φορές είναι φύσιν αδύνατον να πλησιάσουμε σημεία εσωτερικά των σωληνώσεων για την κατανόηση σχετικά με το τι έχει προκαλέσει τη δυσλειτουργία του συστήματος . Με τις κάμερες αυτές οι τεχνικοί μας,χωρίς να χρειαστεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στο δίκτυο,απλά τοποθετώντας τες εσωτερικά των αποχετεύσεων,αποκτούν σαφή εικόνα για το τι πρέπει να γίνει.
 • Πολλά συνεργεία,με άριστες γνώσεις τεχνολογικές και τεχνικούς

Η μέθοδος και ο τρόπος εργασίας.

Η ανταπόκρισή μας είναι η όσο δυνατόν ταχύτερη. Υποχρέωση μας ο καθησυχασμός του πελάτη μας.

Στο χώρο σας καταφτάνει ένα από τα φορτηγάκια μας,πλήρως εξοπλισμένα και αρχίζει η επιθεώρηση της ζημιάς/φθοράς που έχετε δεχτεί. Με τη χρήση της κάμερας καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα το οποίο σας παρουσιάζουν και αφορά τις επιλογές που έχετε και τις καλύτερες προτάσεις σε βάθους χρόνου και οικονομικά. Εν συνεχεία ξεκινάει η ολοκλήρωση και η επισκευή.

Μη διστάζετε στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα!