Αποφράξεις Εκάλη

Έχετε κουραστεί με τα συχνά προβλήματα που προκύπτουν στο σύστημα της αποχέτευσης ;

Έχετε καλέσει επανειλημμένα συνεργεία αποφράξεων,αλλά κανένα δε σας έδωσε τη λύση που ζητούσατε ;

Τώρα είμαστε εμείς εδώ για εσάς.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση σε βουλωμένους νιπτήρες ,σε φραγμένους νεροχύτες, σε υπερχειλισμένα wc ,καθώς και σε αποφραγμένα σιφώνια,φρεάτια/βόθρους και ότι άλλο αφορά το δίκτυο αποχέτευσης της περιοχής σας.

Μάθετε για την εταιρία μας:

Η εταιρία μας 40 χρόνια τώρα έχει εξειδικευτεί και έχει κατακτήσει τον τομέα αποφράξεων. Προτεραιότητά μας ο πελάτης και η υγεία του. Είμαστε γνωστοί για τις φερέγγυες συνεργασίες μας και τα γρήγορα,αλλά και οικονομικά αποτελέσματα που προσφέρουμε.

Στη διάθεσή μας έχουμε πληθώρα συνεργείων αποτελούμενα από τέλεια εξειδικευμένους τεχνικούς.

Σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο μας εξοπλισμό η επιθεώρηση και η επιδιόρθωση καθίσταται άμεση και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο εξοπλισμός μας αφορά :

  • Ειδικές κάμερες εντοπισμού με δυνατότητα περιστροφής 360°. Έτσι εντοπίζεται ,μέσω της εικόνας, η ζημιά που έχει προκληθεί στις σωληνώσεις . Οι ειδικοί μας καταλήγουν με μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια στο ποια μέτρα θα χρειαστεί να λάβουν για την επισκευή. Επίσης η κάμερα τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται φθορές στο δίκτυο.
  • Ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα απομακρύνουν τις ρίζες από φυτά τα οποία αναδύονται σε πεζοδρόμια,καθώς και στο υπέδαφος. Με μια πρώτη ματιά δε φαίνεται κάτι ιδιαίτερο,ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε,πως οι ρίζες είναι πολλές φορές υπεύθυνες για τη δυσλειτουργία του αποχετευτικού δικτύου. Εισχωρούν σε σωληνώσεις και τις καταστρέφουν ή τις βουλώνουν.

Μέθοδος δράσης:

  1. Καλείτε
  2. Σας στέλνουμε ένα από τα συνεργεία μας σε απειροελάχιστο χρόνο από τη στιγμή της κλήσης σας
  3. Οι τεχνικοί μας ελέγχουν το σύστημα ψάχνοντας για την πηγή του προβλήματος
  4. Σας ενημερώνουν με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αρμόζουν για την επίλυση,αλλά και που είναι οι πιο οικονομικές
  5. Ακολουθούν τη διαδικασία που σας πρότειναν και εσείς οι ίδιοι επιλέξατε με προσοχή

 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Πλημμυρισμένους χώρους από φυσικά αίτια ή απλή αμέλεια. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που λόγω έντονης βροχόπτωσης κατοικίες και επαγγελματικοί

χώροι «βουλιάζουν» στο νερό. Γι αυτό και εμείς είμαστε έτοιμοι να αντλήσουμε τα ύδατα που έχουν εισβάλει στη ζωή σας χωρίς τη θέληση σας.

Εκκένωση βόθρων από μεγάλες ποσότητες νερού,το οποίο οδηγεί σε υπερχείλιση. Ξεφράσσουμε άμεσα κάθε είδος βόθρου(απορροφητικό ή σηπτικό),απαλλάσσοντας σας από τις μυρωδιές που αναδύονται από αυτόν και τα βρωμερά λιμνάζοντα νερά που σκεπάζουν το δρόμο και το πεζοδρόμιο.

Με δική μας πρωτοβουλία σας προτείνουμε την πλέον σίγουρη και οικονομικότερη για σας λύση.

Συντήρηση του αποχετευτικου δικτυου:

Mε τον τρόπο αυτό αποφεύγεται την μελλοντική καταβολή χρόνου και χρήματος για κάποιο πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Ο προληπτικός, επαναλαμβανόμενος καθαρισμός των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος αποτρέπει βλάβες που ίσως πυροδοτήσουν την εμφάνιση συνεχώς νέων φθορών. Οι επανακατασκευή φθείρει το δίκτυο εσωτερικά αυξάνοντας τις περιπτώσεις για βλάβες. Ο έλεγχος που εκτελούμε κατά τη συντήρηση θα σας εφησυχάσει.

Στη διάθεση σας 24 ώρες τη μέρα ,κάθε μέρα περιλαμβανόμενου και αργίες.

 

Είμαστε εδώ για σας.