Αποφράξεις Δροσιά

Η αποφρακτική μας εταιρεία έρχεται στην περιοχή σας για να δώσει οριστικά ένα τέλος στα ζητήματα που απασχολούν το αποχετευτικό σας σύστημα. Με 40 χρόνια υπηρεσίας στο ιστορικό μας και με κατάλληλα ειδικευμένους τεχνικούς,δίνουμε λύσεις σε ότι σας απασχολεί.

Οι περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε:

 • Βουλωμένες μπανιέρες,λεκάνες
 • Φραγμένοι νιπτήρες,νεροχύτες,σωλήνες
 • Πλημμυρισμένα φρεάτια,σιφώνια
 • Υπερχειλισμένες αποχετεύσεις,υδρορροές
 • Δυσλειτουργικά δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Οι δράσεις μας:

 • Εκκένωση βόθρων/φρεατίων /δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων
 • Απάντληση υδάτων σε χώρους νοικοκυριών,αλλά και σε σιφώνια
 • Συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου και των σωληνώσεων του

Η Συντήρηση μάλιστα πρόκειται για τη σημαντικότερη δράση μας στον τομέα των αποφράξεων. Αποτελεί μια βέβαιη και μακροχρόνια λύση. Το κόστος της είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με την επιδιόρθωση μιας καταστροφής που έχει συμβεί στο σύστημα. Επίσης είναι και το μυστικό για να μην σας απασχολήσουν σοβαρές καταστροφές στο μέλλον. Ακολουθεί τα παρακάτω στάδια:

 1. Έλεγχος των εγκαταστάσεων
 2. Καταγραφή των απαιτούμενων σημείων
 3. Αναφορά της κατάστασης του δικτύου
 4. Διαμόρφωση του συστήματος για τη σωστή λειτουργία του και μικροεπισκευές όπου καθίστανται απαραίτητες.

 

Μερικά λόγια για την επιχείρηση μας

Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μια καλή και δυνατή σχέση με τους πελάτες μας,στα πλαίσια της αξιοπιστίας και της αμοιβαίας κατανόησης. Έτσι να διευκολύνεται το έργο μας και να παραμένετε εσείς ήσυχοι και να επαναπαύεστε στην ασφάλεια που προσφέρουν οι υπηρεσίες μας όσον αφορά το αποχετευτικό σας. Η υπευθυνότητά μας,μας έχει καταστήσει αναγνωρισμένους επαγγελματίες στην περιοχή της Δροσιάς.

Αποτελούμαστε από μικρότερες ομάδες ,άρτια εκπαιδευμένων εργατών, με μοναδικά σύγχρονο εξοπλισμό στην ιδιοκτησία μας. Ένα δείγμα του εξοπλισμού μας,είναι:

 • Tα ριζοκοπτικά μηχανήματα: Αναγκαία εργαλεία για την απομάκρυνση ριζών και βλαστών φυτών από σημεία που εμποδίζουν άμεσα το δίκτυο αποχέτευσης. Ειδικά στην περιοχή της Δροσιάς το φαινόμενο φραγμένων αποχετεύσεων και σωληνώσεων από άγρια χλωρίδα είναι συχνό.
 • Ειδικές κάμερες αποχετεύσεων: Πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου ο τεχνικός είναι δύσκολο να αποκτήσει εικόνα για τη ζημιά που υπάρχει στο δίκτυο. Η τοποθέτηση της κάμερας και η λειτουργία περιστροφής της έως και 360 μοίρες μπορεί και δίνει πλήρη εικόνα του συστήματος για πιο ασφαλή συμπεράσματα
 • Αντλίες μεγάλου όγκου και αποχετευτικών μηχανημάτων : Για τη γρηγορότερη και καλύτερη άντληση υδάτων και λυμάτων από κάθε είδους χώρο και σύστημα

Ενημέρωση για τον τρόπο εργασίας μας

 1. Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά σας με ένα από τα συνεργεία μας
 2. Έλεγχος και γνωστοποίηση της κατάστασης και του προβλήματος που σας ταλαιπωρεί
 3. Προτάσεις από τους τεχνικούς μας για την επίλυση του με τον τρόπο που σας συμφέρει περισσότερο
 4. Επίλυση με προσοχή για την αποφυγή άσκοπων φθορών στο δίκτυο

Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως μια δοκιμή θα σας πείσει για την αξιοπιστία μας και τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούμε. Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο,κάθε μέρα,ακόμη και στις επίσημες αργίες. Εμπιστευτείτε μας και δε θα χάσετε.