Αποφράξεις Άνοιξη

Το πρόβλημά σας είναι η δυσλειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου στη περιοχή σας. Όχι πια!

Η εταιρία μας είναι στη διάθεση σας για την αντιμετώπιση κακοδιατηρημένων αποχετεύσεων που οδηγούν σε :

 • Υπερχείλιση βόθρων και φρεατίων
 • Φραγμένες σωληνώσεις και αποχετεύσεις

Αλλά και σε ποιο ιδιωτικό επίπεδο,όπως:

 • Βουλωμένοι νιπτήρες,νεροχύτες
 • Πλημμυρισμένες μπανιέρες,λεκάνες
 • Φραγμένες υδροροές,σιφώνια
 • Δυσλειτουργία στο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων

Είμαστε στη διάθεσή σας:

Δίχως καθυστέρηση αμέσως μετά το κάλεσμα σας,εξειδικευμένα συνεργεία με καταρτισμένους τεχνίτες,καταφτάνουν στη περιοχή σας με σκοπό να δώσουν βοήθεια και να σας απαλλάξουν από κάθε πρόβλημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μαςοποιαδήποτε στιγμή της μέρας,κάθε μέρα ανεξαιρέτως αν είναι μέρα αργίας ή σαββατοκύριακο.

Τα 40 χρόνια πείρας στον τομέα τον αποφράξεων μας καθιστούν υπεύθυνους και επαγγελματίες ώστε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε κατάσταση. Με τη βοήθεια μάλιστα από τον καλά οργανωμένο εξοπλισμό που διαθέτουμε τίποτα δεν είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί.

 • Ριζοκοπτικά μηχανήματα: Συχνό πρόβλημα αποτελούν οι ρίζες από δέντρα και φυτά ,οι οποίες εισχωρούν σε σωληνώσεις και βόθρους,προκαλώντας φθορές ,αλλά και φράγματα στην απορροή των υδάτων και λυμάτων.
 • Αντλίες και μηχανήματα αποφρακτικά :

Εξαιτίας μη σωστά διαμορφωμένων δικτύων στην περιοχή της Άνοιξης,προκαλούνται πλημμύρες τόσο σε υπόγεια και νοικοκυριά,όσο και σε δρόμους και πεζοδρόμια. Με το κάλεσμά σας,καταφθάνουμε στο σημείο του προβλήματος και αντλούμε τα λιμνάζοντα νερά που προκαλούν πρόβλημα.

 • Σύγχρονες κάμερες αποχέτευσης :

Έχουν γίνει απαραίτητο εργαλείο για την καλύτερη αντιμετώπιση καταστροφών εντός και εκτός σωληνώσεων. Με δυνατότητα διαγραφής ενός κύκλου καταγράφει μια ολοκληρωμένη εικόνα σε σημεία όπου πολλές φορές η επέμβαση του ανθρώπου για την αναγνώριση του προβλήματος θα προκαλούσε μεγαλύτερη φθορά από την ήδη υπάρχουσα.

 

Η μέθοδος που δουλεύουμε είναι η εξής απλή,

Αμέσως μετά την κλήση σας καταφθάνουμε στο σημείο όπου αναπτύσσεται το πρόβλημα. Με τη χρήση του εξοπλισμού μας και τις διακριτές ικανότητες των άριστα εκπαιδευμένων τεχνικών μας αναγνωρίζουμε τα αίτια και τον τρόπο με τον οποίο θα επισκευαστεί η υπάρχουσα καταστροφή στο δίκτυο. Έπειτα με μια αναλυτική αναφορά περί του προβλήματος στον πελάτη,αποφασίζουμε από κοινού ποια θα είναι η οικονομικότερη και επιτυχέστερη λύση. Στο τέλος ολοκληρώνουμε το έργο που ανατέθηκε.

Η πρόταση μας .

Τίποτα δεν είναι ασφαλέστερο από την πρόληψη. Για αυτό το λόγο προτείνουμε τη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου σαν την πιο εγγυημένη λύση. Αν υπάρξει μια φορά πρόβλημα πιθανώς θα επανέλθει με τον καιρό. Πάρτε λοιπόν στα χέρια σας την ευκαιρία να μην αφήσετε τίποτα τέτοιο να σας ξαναπασχολήσει.

Η συντήρηση ακολουθεί το εξής μοτίβο:

 1. Συχνή επιθεώρηση του αποχετευτικού σας συστήματος και εκτός και εντός της οικείας σας σε χρονικό διάστημα που θα συμφέρει και εσάς και εμάς
 2. Καθαρισμός του οριζόντιου δικτύου
 3. Εκκένωση των βόθρων και φρεατίων

Οι καλές σχέσεις μας με τους πελάτες μας και η προτίμησή σας μας έχει φέρει στην κορυφή στον τομέα μας. Μην αρκεστείτε σε μια πρόχειρη λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας, τώρα.