Αποφράξεις Αλσούπολη

Μήπως το δίκτυο της αποχέτευσης της περιοχής σας αναδύει άσχημες μυρωδιές;

Θεωρείτε πως η κατάσταση έχει φτάσει στο έπακρο σημείο;

Μην καθυστερείτε στιγμή παραπάνω,η εταιρία μας είναι εδώ για κάθε πρόβλημα αφορά το δίκτυο αποχέτευσή σας,αλλά και επεκτάσεις του που είναι φραγμένοι/βουλωμένοι:

 • Νιπτήρες
 • Μπανιέρες
 • Νεροχύτες
 • Σιφώνια
 • Υδρορροές
 • Λεκάνες

Η εταιρία μας:

Αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες και με τεχνολογική κατάρτιση στο χώρο της. 40 χρόνια μας έχουν εδραιώσει στον τομέα των αποφράξεων σε όλη την Αττική. Η καλή σχέση που χτίζουμε με τους πελάτες μας και η άμεση βοήθεια μας σε κάθε σας ζήτημα, στέκεται λόγος εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας απέναντι στο έργο που διεκπεραιώνουμε.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

 1. Εκκένωση βόθρων(σηπτικών ή απορροφητικών) και φρεατίων από λιμνάζοντα νερά ή νερά που έχουν υπερχειλίσει. Αποτελεσματική απομάκρυνση τυχόν απορριμάτων που φράζουν και αναστέλλουν την καλή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης.
 2. Άντληση υδάτων από προσωπικές κατοικίες εξαιτίας φυσικών καταστροφών(πλημμύρες,καταποντισμοί,έντονες βροχοπτώσεις,λιωμένο χιόνι κ.α.) ,άλλα και λόγω σπασμένων,ελαττωματικών σωληνώσεων.
 3. Συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος. Είναι μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που θα λύσουν τα χέρια σας στο θέμα αυτό. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να προλάβουμε μελλοντικές καταστροφές σε όλο το αποχετευτικό σας δίκτυο. Για παράδειγμα ο εντοπισμός μιας κακώς συντηρημένης σωλήνας θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή σε όλο το δίκτυο με αποτέλεσμα να προξενήσει μεγαλύτερη ζημιά από την αναμενόμενη. Έτσι με αυτό τον τρόπο προλαβαίνουμε και η δουλειά γίνεται ευκολότερη και για εμάς και για τον πελάτη με πολύ χαμηλότερο κόστος χρόνου-χρήματος.

 

Τι εξοπλισμό διαθέτουμε για την υλοποίηση όλων αυτών ;

Όπως αναφέρθηκε και πριν κατέχουμε απαράμιλλη τεχνογνωσία και τα συνεργεία μας είναι καταρτισμένα απόλυτα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν.

Συγκεκριμένα:

 1. Ριζοκοπτικά μηχανήματα: η αφαίρεση ριζών από φυτά και ζιζάνια που αναπτύσσονται υπογείως είναι πολλές φορές η αιτία βουλωμένων φρεατίων. Επίσης πιθανή είναι και η φθορά σωληνώσεων από αυτά. Έτσι τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να αποψιλώσουν την ανεπιθύμητη βλάστηση για εσάς.
 2. Αντλίες : ισχυρές ώστε να απομακρύνουν τα λιμνάζοντα νερά που έχουν πλημμυρίσει κατοικίες ,βόθρους και δρόμους.
 3. Ειδικές κάμερες : διαθέτουν τη δυνατότητα περιστροφής έως και 360 μοιρών. Σκοπός τους είναι η τοποθέτηση σε σημεία όπου το ανθρώπινο μάτι δε φτάνει,ώστε να αποκτήσουμε εικόνα της καταστροφής που έχουμε καλεστεί να επισκευάσουμε. Οι τεχνικοί μας αποκτούν καλύτερη και ασφαλέστερη εικόνα για το τι πρεπει να κάνουν.

Η πολιτική που ακολουθούμε:

Άμεση ανταπόκριση στην κλήση σας με ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία που διαθέτουμε.

Έλεγχος της καταστροφής για την οποία μας καλέσατε με τη βοήθεια κυρίως της κάμερας που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Πλήρης ενημέρωση του πελάτη για την κατάσταση που επικρατεί,ενώ παράλληλα προτείνουμε τις πιο εύστοχες και οικονομικές λύσεις.

Μετά την επιλογή που έγινε σε προσωπικό επίπεδο,γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την επιδιόρθωση και τη σωστή επαναλειτουργία του αποχετευτικού συστήματος ή του ευρύτερου δικτύου.

Ελπίζουμε να σας πείσατε και να μας προτιμήσετε.

Καλέστε μας πριν να είναι αργά.

Στη διάθεσή σας: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,όλη μέρα (συμπεριλαμβάνονται γιορτές και αργίες)