Αποφράξεις Άγιος Στέφανος

Θα σας έχει απασχολήσει αρκετές φορές η κακή λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης της περιοχής σας,οι άσχημες μυρωδιές που πιθανόν να αναδύονται από αυτό,καθώς και άλλες καταστροφές που μπορεί να σας έχουν κουράσει .

Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε όμως άλλο,γιατί είμαστε εμείς εδώ να καθαρίσουμε για εσάς.

Λίγα λόγια για εμάς:

Αποτελούμε εγγύηση στον τομέα των αποφράξεων και συντήρησης των αποχετευτικών συστημάτων εδώ και 40 χρόνια . Η πείρα μας,το καλά οργανωμένο προσωπικό μας ,αλλά και ο πλήρης τεχνολογικό μας εξοπλισμός, θα σας δώσει μια άμεση,μακροχρόνια και οικονομική λύση στα προβλήματα σας.

Λόγοι να μας προτιμήσετε:

 • Ταχύτατη ανταπόκριση χωρίς καθυστερήσεις με την ειδοποίηση σας
 • Διαθέτουμε πολλά συνεργεία ,άρτια ειδικευμένα στο χώρο αυτό
 • Καινοτόμος και ολοκληρωμένος εξοπλισμός όπως ειδικές κάμερες,μηχανήματα και άλλα
 • Επιδιώκουμε τη βέλτιστη σχέση ανάμεσα στον πελάτη και την εταιρία
 • Διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο,κάθε βδομάδα περιλαμβανομένου και τις αργίες

Τρόπος διεξαγωγής του έργου μας και τι αναλαμβάνουμε:

Αμέσως μετά το κάλεσμα σας ,καταφτάνει στο χώρο σας ένα από τα συνεργεία μας. Με τη βοήθεια ειδικών καμερών εντοπίζει την πηγή του προβλήματος και τη φωτογραφίζει με σκοπό να οδηγηθούμε στους λόγους της καταστροφής αλλά και στις καλύτερες λύσεις. Η αναφορά αυτή παρατίθεται σε εσάς και με την άδεια σας αναλαμβάνουμε την επανακατασκευή του αποχετευτικού συστήματος με τον πλέον οικονομικότερο τρόπο.

Αναλαμβάνουμε φραγμένα :

 1. Φρεάτια και βόθρους/αποχετεύσεις
 2. Μπανιέρες,λεκάνες,νεροχύτες,νιπτήρες
 3. Υδρορροές και σιφώνια
 4. Δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων

Επιπρόσθετες υπηρεσίες:

 • Απομάκρυνση ριζών (δέντρων/θάμνων) οι οποίες προκαλούν φθορά και καταστροφές σε αγωγούς και σωληνώσεις. Το έργο επιτελείται με ριζοκοπτικά μηχανήματα που διαθέτουμε αποκλειστικά γι αυτό το λόγο.
 • Απομάκρυνση υδάτων από βόθρους καθώς και αποθήκες και χώρους σπιτιού ,τα οποία πλημμύρισαν έπειτα από μια φυσική καταστροφή ή από αμέλεια .

Εν τέλει, η εταιρία μας προτείνει στους πελάτες της μια προληπτική λύση. Η πρόταση μας αποτελεί το κλειδί για την αποφυγή μελλοντικών ζημιών καταστροφών στο δίκτυο αποχέτευσή σας. Μια πρόταση η οποία μπορεί κάλλιστα να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς ,ενώ παράλληλα να σας εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο.

Με τη συντήρηση του δικτύου, ο πελάτης μας ωφελείται σε όλους τους τομείς,γλιτώνει τη φθορά που δέχεται το σύστημα αποχέτευσης μετά από κάθε επιδιόρθωση η οποία μπορεί να είναι ακριβή και μη μόνιμη. Η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση πάντα. Τα συνεργεία μας θα ελέγχουν και θα ενημερώνουν τον κάτοχο σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου,ενώ παράλληλα μπορεί να προλάβει πιθανή καταστροφή ,αλλά και να θωρακίσει τις σωληνώσεις.

Η ανακούφιση και ο εφησυχασμός του πελάτη μας είναι η κύρια μέριμνα μας.

Είμαστε εδώ για εσάς.