Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Η επίσκεψη σας στη σελίδα μας έγινε με μοναδικό σκοπό να λύσετε το θέμα των ζημιών που πιθανόν έχει υποστεί το δίκτυο της αποχέτευσης σας. Η εταιρεία μας μπορεί να αντιμετωπίσει οριστικά και να αντικαταστήσει οικονομικά πιθανές δυσλειτουργίες του.

Μερικά στοιχεία για μας

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρία μας αφορούν την αποκατάσταση της πρότυπης λειτουργίας του δικτύου αποχέτευσης και ότι αυτό συνεπάγεται,όπως: νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, σωληνώσεις, φρεάτια, υδρορροές.

Η πρώτη εμφάνιση της στον κλάδο των αποφράξεων και της συντήρησης αποχετεύσεων έγινε πριν από 35 χρόνια. Τα συνεργεία μας, βρίσκονται στη διάθεση σας και σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που μας χρειαστείτε, 24 ώρες τη 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο(περιλαμβάνονται και μέρες αργίας και σαββατοκύριακα).

Σαν βασική αρχή , έχουμε υιοθετήσει την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας, κατ’ επιλογήν παραθέτουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε ώστε να γίνεται γνώστες του.

Τα στάδια της δουλειάς μας: Σε πολύ μικρο διάστημα μετά την ειδοποίησή σας φτάνει στο χώρο σας ένα από τα πλήρως οργανωμένο και εξειδικευμένα συνεργεία μας. Αρχικά εξετάζει την αποχέτευση σας σε γωνία 360° με τις ειδικές κάμερες αποχετεύσεων που βρίσκονται στην κατοχή μας. Μέσω της κάμερας φωτογραφίζεται το σημείο της ζημιάς ,καταλήγοντας έτσι στα αίτια που την προκάλεσαν. Εν συνεχεία, παρατίθεται μια λεπτομερής ενημέρωση περι του προβλήματος και για την άμεση και μόνιμη λύση που εμείς σας προτείνουμε. Έπειτα ακολουθεί η διεκπεραίωση του έργου για το οποίο μας καλέσατε.

 

Ποιες άλλες μορφές υπηρεσίες προσφέρουμε;

  1. Αποκοπή ριζών: δέντρων και θάμνων που ξεφυτρώνουν σε πεζοδρόμια και κήπους, δημιουργώντας έτσι ποικίλα προβλήματα στα δίκτυα. Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα,καινοτόμα ριζοκοπτικά μηχανήματα με τα οποία αφαιρούμε τις ρίζες που πιθανότατα μπορεί να φράζουν τα φρεάτια και τους αγωγούς.
  2. Άντληση υδάτων: τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα οικιακά ατυχήματα, που εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα,οδηγούν σε πλημμυρισμένους χώρους σπιτιού, καθώς και αποθήκες. Μη διστάσετε, τηλεφωνήστε άμεσα και ένα από τα συνεργεία μας θα σπεύσει στο χώρο για να αντλήσει όλο τον όγκο νερού που σας δημιουργεί καταστροφές.
  3. Εκκένωση βόθρων: ξεβουλώνουμε αποτελεσματικά κάθε είδους βόθρου(απορροφητικό ή σηπτικό) λόγω υπερχείλισης, χωρίς καθυστερήσεις.
  4. Συντήρηση: αποτελεί μια βέβαιη λύση για αποφυγή μελλοντικών δυσλειτουργιών και προβλημάτων,παρεμβαίνοντας στο αποχετευτικό δίκτυο. Τι ακριβώς περιλαμβάνει;
  • Έρευνα στις σωληνώσεις,
  • Προληπτικό καθαρισμό στο δίκτυο, λαμβάνοντας γνώση για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η διαδικασία καθαρισμού του θα επαναλαμβάνεται (2μηνο,6μηνο κτλ.)
  • καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου της αποχέτευσης.

Η επαναλαμβανόμενη και συχνή συντήρηση του δικτύου εξασφαλίζει τη σωστή και καλή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Η συντήρηση του δικτύου κοστίζει πολύ λιγότερο σε χρήμα και χρόνο σε σχέση με την αποκατάσταση μια βλάβης, ενώ παράλληλα προλαβαίνει τη φθορά που υφίσταται εσωτερικά από τις παρεμβάσεις για την επαναφορά της σωστής λειτουργίας του και ανακατασκευής του.


Είμαστε επαγγελματίες,με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον πελάτη.

Αναζητείστε μας και δώστε λύση στα προβλήματα σας.