24 ώρες το 24ωρο
24 ώρες το 24ωρο
Σε Όλη την Αττική
Σε Όλη την Αττική
210 77 77 770
210 77 77 770

Αποφράξεις στα Βόρεια Προάστια

Γρήγορα

Γρήγορα

Εύκολα

Εύκολα

Αποτελεσματικά

Αποτελεσματικά

Επέλεξε την Περιοχή σου:

Αποφράξεις στα Βόρεια Προάστια

Ακόμη κι αν μένετε μίλια μακριά, στο βόρειο τμήμα της Αττικής, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με σκοπό να σας απαλλάξουμε από το δυσβάσταχτο πρόβλημα του μπλοκαρίσματος του αποχετευτικού σας συστήματος. Καθαρίζοντας σιφώνια, ανοίγοντας αποχετεύσεις, ξεβουλώνοντας λεκάνες, νιπτήρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε με σύμμαχο την τεχνολογία κι όλα τα καλά που μπορεί να προσφέρει, είμαστε εδώ και σας δίνουμε το βήμα να μας «χρησιμοποιήσετε» όπως κι όποτε θέλετε. 

Τίποτα δεν πρέπει να σας απασχολεί ακόμη κι αν μένετε στην Κηφισιά, Εκάλη ή Νέα Ερυθραία, καθώς η εταιρία μας διαθέτει προσωπικό και σε αυτές τις περιοχές, με αντίστοιχα μηχανήματα και φορτηγά κάνοντας τη δουλειά της με ακρίβεια κι ιδιαίτερη φροντίδα. Τίποτα δε μοιάζει δύσκολο γιατί τίποτα δεν είναι δύσκολο για τις αποφράξεις Ανδρώνης. Η λειτουργία των κεντρικών αποχετευτικών συστημάτων οφείλει και πρέπει να είναι ομαλή για κάθε σπίτι και κάθε περιοχή. Είναι η διασφάλιση της καλής υγείας και της ομαλής βίωσης μέσα στο σπίτι που έχεις επιλέξει να ζήσεις, που κάνει επιτακτική την ανάγκη για έλεγχο και φροντίδα κάθε μορφής σωληνώσεων και αποχετευτικών συστημάτων.

Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω παρά μόνο τη δουλειά που ξέρουμε να κάνουμε πάνω από 20 χρόνια πάρα πολύ καλά και με απόλυτη αξιοπιστία. Αρχικά, είμαστε στον χώρο σας μέσα σε λίγη ώρα, με μια κλήση στο αντίστοιχο τηλέφωνο των βορείων προαστίων. Ελέγχουμε την αποχέτευση με ειδικά διαμορφωμένες κάμερες. Ελέγχουμε το σημείο της βλάβης με προσοχή και λεπτομέρεια κι ανακαλύπτουμε μαζί σας, κάθε λεπτομερή ζημιά καθώς και τους λόγους που την προξένησαν. Έπειτα, μελετάμε το πρόβλημα και συζητώντας μαζί σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων για να καταλήξουμε σε εκείνη που σας συμφέρει πρακτικά κι οικονομικά. Στη συνέχεια, προχωράμε στη διαδικασία της απόφραξης με ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη έτσι ώστε να μην προκληθεί παραπάνω ανεπιθύμητη ζημιά και σε μέρος του δικτύου που δεν έχουμε υπολογίσει.

Προληπτικά, αν επιθυμείτε να μην δημιουργηθεί ξανά κάποιο παρεμφερές πρόβλημα στις σωληνώσεις σας. Εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των δικτύων σας και τον καθαρισμό τους τακτικά με στόχο να αποφύγετε μια αποφρακτική διαδικασία στο κοντινό μέλλον. Επιθεωρούμε τις σωληνώσεις και προληπτικά τις καθαρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τη δική σας επιθυμία. Για προληπτικούς λόγους , καθαρίζουμε το οριζόντιο δίκτυο του σπιτιού σας για την ομαλή λειτουργία των σιφωνίων του μπάνιου σας. Τέλος, προχωράμε σε εκκένωση όλων των βόθρων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα οπότε και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν το μετανιώσετε που επιλέξατε εμάς για την εξυπηρέτησή σας.