Τεχνικός έλεγχος με κάμερα

Με το πέρασμα των ετών η εξέλιξη έρχεται ως σύμμαχος των επαγγελματιών αφήνοντας πίσω όλες τις παρωχημένες τεχνικές στον χώρο των αποφράξεων.

Θέλοντας να συμβαδίσουμε με τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου και θέτοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση αλλά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, παρέχουμε εξελιγμένο εξοπλισμό και πλήρη τεχνικό έλεγχο με τη χρήση της κάμερας.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των ανθρώπων!

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνητών μέσων, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Με άμεση απόκριση και με τη βοήθεια της κάμερας μπορούμε αρχικά να εντοπίσουμε το πρόβλημα σε βάθος, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η σαφής εικόνα ενός βουλωμένου αποχετευτικού συστήματος, μάς δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα άμεσα, εύκολα κι αποτελεσματικά.

Τοποθετούμε το σύστημα της ηλεκτρονικής απεικόνισης στο βάθος μια βουλωμένης λεκάνης, ενός υπερχειλισμένου βόθρου ή ενός μπλοκαρισμένου φρεατίου, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η εικόνα αυτόματα παρουσιάζεται με διαύγεια στη ρυθμιζόμενη οθόνη, όπου ελέγχεται από το καταρτισμένο κι εξειδικευμένο προσωπικό, με λεπτομέρεια. Διαπιστώνονται τα προβλήματα και γίνονται με ακρίβεια οι μετρήσεις και οι καταγραφές της ζημιάς.

Υπολογισμός του βάθους της ζημιάς

Το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού της αιτίας, διευκολύνει στο μέγιστο τον εκάστοτε επαγγελματία καθώς με την κάμερα είναι εφικτός ο υπολογισμός του βάθους και των μέτρων της ζημιάς. Από εκεί κι έπειτα, ειδικός εμπειρογνώμων της κατάστασης είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει έχοντας μια πλήρη εικόνα του προβλήματος.

Χωρίς καθυστέρηση και λάθη ακολουθείται μια στοχευμένη αντιμετώπισή του μέσα σε λίγη μόνο ώρα. Το σύστημα της κάμερας ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τεχνικούς επαγγελματίες έτσι ώστε να αποφεύγεται τυχόν βλάβη και κατά συνέπεια και δυσχέρεια ή αναποτελεσματικότητα στη χρήση του.

Ο έλεγχος είναι στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών και δεν χρεώνεται επιπλέον ως δυσβάσταχτο κόστος.

Χωρίς να ταλαιπωρείστε επιπλέον, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, θα είστε ήσυχοι ότι έχετε γλιτώσει μια και καλή από το δυσάρεστο φαινόμενο της δυσλειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος.

Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή στοχεύοντας στην οριστική κι άμεση επίλυση οποιασδήποτε ζημιάς, που σας ταλαιπωρεί χωρίς λόγο!