Κορυδαλλός

Στην περιοχή του Κορυδαλλού συχνά οι πελάτες μας αγωνιούν λόγω των διάφορων προβλημάτων στο αποχετευτικό τους σύστημα. Φραγμένες σωληνώσεις, φρεάτια, βουλωμένες λεκάνες, νιπτήρες και νεροχύτες είναι το αποτέλεσμα μιας αποσύνθεσης που χαλά την ψυχολογία των κατοίκων. Όλα μοιάζουν να είναι βουνό μπροστά στις διαθέσεις του καιρού. Μια ξαφνική νεροποντή κάνει τους κατοίκους κι επιχειρηματίες των μαγαζιών γύρω από την πολύβουη πλατεία να απελπίζονται καθώς τα φρεάτια μπροστά από τις επιχειρήσεις τους γεμίζουν λύμματα, νερά, κλαράκια, φύλλα και κάθε άλλου είδους ακαθαρσίες σε βαθμό που να μην μπορούν να το ελέγξουν.

Το προσωπικό μας, πάντα σε εγρήγορση, φροντίζει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και λειτουργία αυτών των συστημάτων, καθώς επιθυμεί να σας βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό. Πραγματοποιούμε έλεγχο των φρεατίων με υπερσύγχρονη κάμερα, μαζικές αποφρακτικές κι οργανωμένες σωληνώσεις που μπαίνουν σε βάθος και επιλύουν τη ζημιά στον πυρήνα της χωρίς παράπλευρες απώλειες. Εξελιγμένες τεχνικές, ανανέωση του προσωπικού μας ενδιαφέροντος για τις εξελίξεις του κλάδου μας, πλήρης αναφορά για κάθε λεπτομέρεια στο πολεοδομικό και αποχετευτικό σύστημα της περιοχής κι είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα βάλουμε τέλος στον κακό μπελά του βουλώματος του φρεατίου, της υδρορροής, της σωλήνωσης αποχέτευσης και των σιφωνιών των σπιτιών της γειτονιάς, των μαγαζιών ή των εκάστοτε επιχειρήσεων που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με το πρόβλημα κι αγανακτούν μη μπορώντας να βρουν λύση.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο κι η αποφρακτική Κορυδαλλού θα φροντίσει ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η διόρθωση αλλά και η συντήρηση του δικτύου σας είναι η μόνη μας προτεραιότητα εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Εμπιστευτείτε τους καλύτερους στο είδος και θα είμαστε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή ακόμη και για τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Πάρτε το τηλέφωνο της αποχετευτικής εταιρείας Κορυδαλλού κι εμείς θα επανδρώσουμε την καλύτερη ομάδα για τους καλύτερους πελάτες.

Ακόμη και στην περίπτωση της συμβουλευτικής είμαστε δίπλα σας και σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες τεχνικές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιθυμείτε καθαρή αποχέτευση μια για πάντα.

Απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο καλώντας μας άμεσα στην Αποφρακτική Νοτίων Προαστίων: 210 99 40 888