Κερατσίνι

Μια από τις πιο δύσκολες περιοχές στη διαχείρηση και μεταφορά λυμάτων και μερικά από τα πιο ταλαιπωρημένα νοικοκυριά, καθώς δυσοσμίες κι υπερχειλίσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στο αποχετευτικό σύστημα, είναι το Κερατσίνι. Οι αυτοσχέδιες λύσεις δεν μπορούν να λύσουν τα χέρια των κατοίκων που αγανακτούν καθημερινά με την παραμικρή αναποδιά κι όχι άδικα. Μέχρι να συγκροτηθεί και να δημιουργηθεί ένα καλό σύστημα αστικού δικτύου αποχέτευσης με απώτερο σκοπό την οργανωμένη διαχείρηση των αποφρακτικών υπηρεσιών, εμείς είμαστε εδώ να σας βγάλουμε από τον οποιοδήποτε πανικό.
Εσείς παίρνετε το τηλέφωνο κι εμείς είμαστε σε λίγα λεπτά εκεί, χωρίς καθυστέρηση. Ο άριστος εξοπλισμός, η πληθώρα εργαλείων και οι κατάλληλα διαμορφωμένες αντλίες του συστήματος για τις αποχετευτικές σωληνώσεις και τα φρεάτια των αναγκών του κέντρου του Κερατσινίου, είναι λίγα από τα θετικά που ακολουθούνται μετά το όνομά μας. Αφεθείτε στους καλύτερους και σας εγγυώμαστε οριστική λύση σε αποφράξεις φρεατίων, σιφωνιών, βόθρων κι αποχετευτικών συστημάτων. Από τη μία πλευρά προστατεύουμε το περιβάλλον και από την άλλη φροντίζουμε και για την προσωπική σας υγιεινή. Όλα τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ορθή λειτουργία του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, σε μια στιγμή λύνονται δραστικά κι αποτελεσματικά. Οι δρόμοι που κυκλοφορείτε είναι πλέον καθαροί και προσβάσιμοι κι εμείς παραμένουμε ικανοποιημένοι στην κορυφή των αποφρακτικών υπηρεσιών.

Τα μηχανήματα άντλησης δίνουν το πρότυπο αποτέλεσμα στις εργασίες μας ενώ το προσωπικό μας εξειδικευμένο και συνεπέστατο στις εργασίες, σας καθοδηγεί κάνοντας όλα όσα εσείς δεν είστε σε θέση να κάνετε. Μην ταλαιπωρείστε άλλο και φροντίστε να μείνετε συνεπείς στις επιθυμίες σας. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας κι είμαστε διαθέσιμοι για εσάς και στην περιοχή σας. Για τον άμεσο εντοπισμό και την επισκευή των ζημιών στα δίκτυα ακαθάρτων χρησιμοποιούνται σύγχρονες μονάδες τηλεοπτικού ελέγχου υψηλής τεχνολογίας. Η χρήση της κάμερας μάς δίνει μια λύση που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε. Κλείνουμε τις υποθέσεις μας χωρίς να αφήνουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι λύσεις μας είναι οριστικές κι εμείς αποφασισμένοι να δράσουμε χωρίς επιστροφή στα παλιά. Τα παρωχημένα συστήματα δράσης δίνουν τη θέση τους στις σύγχρονες τεχνικές κι όλα μοιάζουν να είναι εύκολα για εμάς γιατί μόνο έτσι ξέρουμε να δουλεύουμε…προς όφελός σας και μόνο.

Ακόμη και στην περίπτωση της συμβουλευτικής είμαστε δίπλα σας και σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες τεχνικές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιθυμείτε καθαρή αποχέτευση μια για πάντα.

Απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο καλώντας μας άμεσα στην Αποφρακτική Νοτίων Προαστίων: 210 99 40 888