Δραπετσώνα

Στο τέλος της δεκαετίας του ‘60, τα προσφυγικά σπίτια στη Δραπετσώνα, έδωσαν τη θέση τους στις σημερινές εργατικές κατοικίες. Τα κτίσματα, όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όλα τα συστήματα ήταν προχειροφτιαγμένα. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να έχουμε μια περιοχή με υπερχειλισμένα φρεάτια, ταλαιπωρημένες αποχετεύσεις και σωληνώσεις, τα οποία φτιάχνοντας με αυτοσχέδια «γιατροσόφια» των κατοίκων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μελετώντας την περίπτωση της δύσκολης αυτής περιοχής είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ότι τα προβλήματα στα αποχετευτικά συστήματα των νοικοκυριών είναι μονόδρομος κι εμείς μόνο παρέχουμε τη λύση στο 100%. Εσείς παίρνετε το τηλέφωνο κι εμείς είμαστε σε λίγα λεπτά εκεί, χωρίς καθυστέρηση. Ο άριστος εξοπλισμός, η πληθώρα εργαλείων και οι κατάλληλα διαμορφωμένες αντλίες του συστήματος για τις αποχετευτικές σωληνώσεις και τα φρεάτια των αναγκών του κέντρου της Δραπετσώνας είναι λίγα από τα θετικά που ακολουθούνται μετά το όνομά μας. Αφεθείτε στους καλύτερους και σας εγγυώμαστε οριστική λύση σε αποφράξεις φρεατίων, σιφωνιών, βόθρων κι αποχετευτικών συστημάτων. Από τη μία πλευρά προστατεύουμε το περιβάλλον και από την άλλη φροντίζουμε και για την προσωπική σας υγιεινή. Όλα τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ορθή λειτουργία του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, σε μια στιγμή λύνονται δραστικά κι αποτελεσματικά. Οι δρόμοι που κυκλοφορείτε είναι πλέον καθαροί και προσβάσιμοι κι εμείς παραμένουμε ικανοποιημένοι στην κορυφή των αποφρακτικών υπηρεσιών. Δεν είστε ποτέ μακριά μας γιατί εμείς φτάνουμε σε όλα τα σημεία της Αθήνας, με τον αντίστοιχο εξοπλισμό και το καταρτισμένο προσωπικό σε εγρήγορση. Επικοινωνήστε με την αποφρακτική υπηρεσία μας στη Δραπετσώνα με ένα τηλέφωνο στο 210 99 40 888. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο.

Ακόμη και στην περίπτωση της συμβουλευτικής είμαστε δίπλα σας και σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες τεχνικές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιθυμείτε καθαρή αποχέτευση μια για πάντα.