Αμφιάλη

Η Αμφιάλη είναι μια από τις παλαιότερες και πιο σημαντικές συνοικίες του Δήμου Κερατσινίου – Πειραιά. Συνεχώς αναπτυσσόμενη και με προοπτικές διαμόρφωσης κι εξέλιξης, δυστυχώς, δεν μπορεί ούτε αυτή να απαλλαγεί από τις δυσάρεστες συνέπειες στις αποχετευτικές της διακλαδώσεις, σε οικήματα κι επιχειρήσεις. Οι σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης είναι σε άσχημη κατάσταση κι επιβαρύνονται καθημερινά. Φυσικό κι επόμενο είναι να διατηρείται μια νοσηρή και δυσμενή συνθήκη που έχει ως αποτέλεσμα να μολύνεται όλο και περισσότερο ο χώρος στον οποίο ζουν κι εργάζονται οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής. Η εταιρεία μας ακόμη και τότε έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την πρόληψη από τη μία πλευρά αλλά και την άμεση παρέμβαση από την άλλη, έτσι ώστε όλα αυτά να μοιάζουν παρελθόν. Τα πιεστικά μηχανήματα μπορούν να εισχωρήσουν σε οποιαδήποτε μορφή σωληνώσεων και να καθαρίσουν ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία.

Ο τεχνικός έλεγχος με κάμερα, μπορεί κι εντοπίζει ανά πάσα στιγμή, στο κεντρικό σύστημα, κάθε πιθανή ζημιά εστιάζοντας στον πυρήνα της σωλήνωσεις, χωρίς παράπλευρες απώλειες. Διαθέτουμε αντλίες και δεξαμενές για αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων κι εκκενώσεις βόθρων. Με ευκολία, αμεσότητα κι αποτελεσματικότητα, κλείνουμε μια και καλή τους λογαριασμούς σας με το ελαττωματικό υδραυλικό σας σύστημα. Στις γειτονιές της Αμφιάλης τα οργανωμένα κι επανδρωμένα φορτηγά μας αναλαμβάνουν δράση πριν καλά καλά ζητήσετε τη βοήθειά μας. Το τηλεφωνικό κέντρο, άμεσα συνδεδεμένο με την υπηρεσία αποφράξεων στην Αμφιάλη, καλύπτει όλο τον χρόνο τις ανάγκες σας. Κάτω από οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, υποστηρίζουμε σε ποσοστό 100% τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν και μεριμνούμε ώστε να αποφύγετε στο μέλλον τέτοιου είδους προβλήματα.
Ακόμη και στην περίπτωση της συμβουλευτικής είμαστε δίπλα σας και σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες τεχνικές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιθυμείτε καθαρή αποχέτευση μια για πάντα.

Απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο καλώντας μας άμεσα στην Αποφρακτική Νοτίων Προαστίων: 210 99 40 888