Άγ. Ιωάννης Ρέντης

Ο Άγ. Ιωάννης Ρέντης συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να νιώθουν έρμαια των διαθέσεων του καιρού. Τα σιφώνια βουλώνουν, τα φρεάτια φράζουν και οι αντοχές μοιάζουν να εξαντλούνται. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό για να διορθώσουν την κατάσταση και καταφεύγουν στους ειδικούς.

Όταν έρχεται η σειρά μας να δράσουμε, έχουμε τη μόνιμη και σωστή λύση. Τα κατάλληλα εργαλεία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να σας χαρίσουμε πάλι την ηρεμία και τη γαλήνη που σας αξίζει. Επι σειρά ετών χτίζουμε τη γέφυρα της εμπιστοσύνης με τον πελάτη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι την επιτυχημένη πορεία μας. Τα μηχανήματα άντλησης δίνουν το πρότυπο αποτέλεσμα στις εργασίες μας ενώ το προσωπικό μας εξειδικευμένο και συνεπέστατο στις εργασίες, σας καθοδηγεί κάνοντας όλα όσα εσείς δεν είστε σε θέση να κάνετε. Μην ταλαιπωρείστε άλλο και φροντίστε να μείνετε συνεπείς στις επιθυμίες σας. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας κι είμαστε διαθέσιμοι για εσάς και στην περιοχή σας. Για τον άμεσο εντοπισμό και την επισκευή των ζημιών στα δίκτυα ακαθάρτων χρησιμοποιούνται σύγχρονες μονάδες τηλεοπτικού ελέγχου υψηλής τεχνολογίας. Η χρήση της κάμερας μάς δίνει μια λύση που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε. Κλείνουμε τις υποθέσεις μας χωρίς να αφήνουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι λύσεις μας είναι οριστικές κι εμείς αποφασισμένοι να δράσουμε χωρίς επιστροφή στα παλιά. Τα παρωχημένα συστήματα δράσης δίνουν τη θέση τους στις σύγχρονες τεχνικές κι όλα μοιάζουν να είναι εύκολα για εμάς γιατί μόνο έτσι ξέρουμε να δουλεύουμε…προς όφελός σας και μόνο.
Παρόλο που γίνεται λόγος για μια δύσκολη και δύσβατη περιοχή, εμείς τολμούμε να έρθουμε αντιμέτωποι με την κάθε δυσκολία και να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα της βουλωμένης λεκάνης, του σιφωνιού, της μπανιέρας ενώ καταθέτουμε τις εντυπώσεις μας για τη συνολική εικόνα του αποχετευτικού σας συστήματος, παρέχοντας συμβουλές και συνεχή μηνιαία παρακολούθηση και φροντίδα. Καλέστε μας στο τηλέφωνο των Νοτίων Προαστίων κι εμείς μέσα σε λίγα λεπτά θα φροντίσουμε τα πάντα πριν ακόμη τα ζητήσετε.

Η αποφρακτική υπηρεσία στη διάθεση σας όλη μέρα, κάθε μέρα, κάθε εποχή και με οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, τώρα και στην περιοχή του Ρέντη.