24 ώρες το 24ωρο
24 ώρες το 24ωρο
Σε Όλη την Αττική
Σε Όλη την Αττική
210 77 77 770
210 77 77 770

Αποφράξεις στον Πειραιά

Γρήγορα

Γρήγορα

Εύκολα

Εύκολα

Αποτελεσματικά

Αποτελεσματικά

Επέλεξε την Περιοχή σου:

Αποφράξεις στον Πειραιά

Οι περιοχές γύρω από το λιμάνι, στο κέντρο του Πειραιά, είναι στην προτεραιότητα των ειδικών αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια. Λόγω του μεταβλητού του εδάφους, των ιδιομορφιών του και των περίπλοκων αγωγών, το σύστημα αποχετευτικών σωληνώσεων είναι σε δυσμενή κατάσταση. Λόγω του λιμανιού, τα νερά ανεβαίνουν πολύ συχνά σε υψηλή στάθμη κι εξαιτίας αυτού, οι υπόγειοι αγωγοί και τα φρεάτια γεμίζουν νερά και πλημμυρίζουν αρκετά συχνά. Η περιοχή του Πειραιά είναι ιδιαιτέρως πυκνοκατοικημένη κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την φραγή πολλών νοικοκυριών, στα σιφώνια, στις σωληνώσεις και στα φρεάτια. Επίσης, συχνά οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις βουλωμένες λεκάνες, τους νεροχύτες και τους νιπτήρες.

Οι κάτοικοι αγανακτούν και προσπαθούν να μεριμνήσουν οι ίδιοι, χρησιμοποιώντας προσωρινά χειροποίητα υλικά ή υγρά που προκαλούν χειρότερες συνέπειες σε ολόκληρο το σύστημα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι καθαρισμού, με τις οποίες μπορεί να γίνει άψογος καθαρισμός, ακόμα κι όταν οι αποθέσεις είναι πολλές ή φράζουν τελείως τον αγωγό. Ωστόσο, δε γνωρίζουν όλοι με ποιον τρόπο να προστατέψουν το περιβάλλον των αγωγών τους και καμιά φορά μπλέκουν και σε μη επαγγελματίες. Εξελιγμένες τεχνικές, ανανέωση του προσωπικού μας ενδιαφέροντος για τις εξελίξεις του κλάδου μας, πλήρης αναφορά για κάθε λεπτομέρεια στο πολεοδομικό και αποχετευτικό σύστημα της περιοχής κι είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα βάλουμε τέλος στον κακό μπελά του βουλώματος του φρεατίου, της υδρορροής, της σωλήνωσης αποχέτευσης και των σιφωνιών των σπιτιών της γειτονιάς, των μαγαζιών ή των εκάστοτε επιχειρήσεων που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με το πρόβλημα κι αγανακτούν μη μπορώντας να βρουν λύση

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο κι η αποφρακτική Πειραιά θα φροντίσει ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η διόρθωση αλλά και η συντήρηση του δικτύου σας είναι η μόνη μας προτεραιότητα εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Εμπιστευτείτε τους καλύτερους στο είδος και θα είμαστε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή ακόμη και για τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Πάρτε το τηλέφωνο της αποχετευτικής εταιρείας Πειραιά κι εμείς θα επανδρώσουμε την καλύτερη ομάδα για τους καλύτερους πελάτες.

Ακόμη και στην περίπτωση της συμβουλευτικής είμαστε δίπλα σας και σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες τεχνικές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιθυμείτε καθαρή αποχέτευση μια για πάντα.