Αποφράξεις Βουλιαγμένη

H εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον τομέα των αποφράξεων, διαθέτει την αξιοπιστία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας, και να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία που προκαλούν οι βουλωμένες λεκάνες, νιπτήρες, τα φραγμένα φρεάτια και οι φθορές στα δίκτυα των αποχετεύσεων και άλλων σωληνώσεων.

Εξειδικευμένες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

 • αποφράξεις παντός τύπου σε αποχετεύσεις ή και σε μέρος σωληνώσεων που χρήζουν επιδιόρθωσης (μπανιέρες, λεκάνες τουαλέτας, κτλ),
 • άντληση ανεπιθύμητων υδάτων με ειδικές υπερσύγχρονες αντλίες από κάθε είδους χώρους που έχουν πλημμυρίσει (υπόγεια καταστημάτων, χώροι στάθμευσης κτλ),
 • εκκένωση βόθρων κάθε τύπου, σηπτικών και απορροφητικών,
 • αφαίρεση ριζών από δέντρα και θάμνους που αναπτύσσονται κοντά σε αποχετεύσεις,
 • προληπτικός καθαρισμός όλων των στηλών της αποχέτευσης.

Τις παραπάνω επαγγελματικές υπηρεσίες, είμαστε σε θέση να σας τις προσφέρουμε χάρη στον εξελιγμένο και σύγχρονο εξοπλισμό που έχουμε στη διάθεση μας. Ο εξοπλισμός αυτός αποτελείται από:

1) ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα,
2) εκσυγχρονισμένα πιεστικά μηχανήματα,
3) εξειδικευμένα μηχανήματα κοπής ριζών τελευταίας τεχνολογίας,
4) ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχέτευσης.

Οι κάμερες αποχέτευσης συμβάλουν όχι μόνο στο να λύσουμε το πρόβλημα, αλλά και να αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα στο αποχετευτικό σύστημα και να μην βασιζόμαστε σε απλές εκτιμήσεις. Εντοπίζουμε με απόλυτη ακρίβεια το σημείο φραγής και πάντα πραγματοποιούμε μια αποτελεσματική απόφραξη.

Είμαστε άψογα οργανωμένοι και τα συνεργεία μας διαθέτουν τεχνική κατάρτιση και λαμβάνουν καθημερινή εκπαίδευση στον τομέα των αποφράξεων. Οι πολυάριθμες ομάδες τεχνικών που διαθέτουμε είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, ώστε, μόλις μας ενημερώσετε σχετικά, να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο που βρισκόσαστε, οπουδήποτε στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Η δοκιμασμένη και πετυχημένη στρατηγική που ακολουθούμε:

 • Πραγματοποιούμε εξονυχιστικό έλεγχο ώστε να εντοπίσουμε με ακρίβεια την κύρια αιτία του προβλήματος σας
 • Αναλύουμε τους τρόπους με του οποίους μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ανάλογα με την περίσταση
 • Συζητούμε μαζί σας και σας εξηγούμε την κατάσταση, καθώς επίσης σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε
 • Τέλος, ύστερα πάντα από συνεννόηση μαζί σας και κατ’ ακολουθία των επιθυμιών σας, πραγματοποιήσουμε την απόφραξη

Η εταιρεία μας δεν περιορίζετε όμως μόνο στην απόφραξη μιας αποχέτευσης. Βασικός σκοπός μας είναι η μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, ώστε να μην μας χρειάζεστε συνεχώς στο μέλλον. Αυτό το πετυχαίνουμε αναλαμβάνοντας την συντήρηση δικτύων αποχετεύσεων με μεγάλη επιτυχία, γλιτώνοντας σας από περιττά έξοδα. Η συντήρηση του δικτύου στην πραγματικότητα ανακουφίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμός από σημαντικά προβλήματα όπως το άγχος, η ταλαιπωρία, το χάσιμο χρόνου αλλά και το σημαντικά μεγαλύτερο κόστος μιας πλήρους εργασίας απόφραξης, η οποία θα μπορούσε να είχε προληφθεί. Επομένως, η τακτική συντήρηση είναι, από πολλές οπτικές πλευρές, πολύ πιο συμφέρουσα από μια απόφραξη.

Η διαδικασία της συντήρησης, συνοπτικά περιλαμβάνει τα εξής:

 • τον προληπτικό έλεγχο και καθαρισμού του οριζόντιου δικτύου σας
 • τον τακτικό καθαρισμό των αγωγών σας
 • την απόφραξη των σιφονιών του μπάνιου, της αυλής ή του κήπου σε τακτά χρονικά διαστήματα
 • την εκκένωση παντός τύπου αποχετεύσεων (και απορροφητικών και σηπτικών)

Όποιο και να είναι το πρόβλημά σας λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας με ένα τηλεφώνημα και τα συνεργεία μας θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν σε όποια γωνιά της Βουλιαγμένης και αν βρίσκεστε.