Αποφράξεις Βάρκιζα

Αποφράξεις, Συντηρήσεις Δικτύων στη Βάρκιζα Αττικής.

Αν μένετε στη Βάρκιζα, θα έχετε δυστυχώς αντιληφθεί ότι γενικά η περιοχή υποφέρει όχι μόνο από συνεχείς φραγές στα συστήματα των δικτύων, αλλά και από αυτοαποκαλούμενους “ειδήμονες” οι οποίοι κάθε άλλο παρά σχολαστικοί είναι στην εργασία τους. Συχνά, ο κατάλληλος εξοπλισμός σπανίζει, η απαιτούμενη πείρα απουσιάζει και τα περισσότερα συνεργεία προτιμούν να τελειώνουν γρήγορα τις εργασίες τους με προχειροδουλειές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η απόφραξη να γίνεται με μερική ή και καθόλου επιτυχία.

Αναρωτιέστε που διαφέρουμε εμείς;

Διαθέτουμε πραγματική πείρα 40 συνεχόμενων ετών στον χώρο των αποφράξεων. Πράγμα το οποίο μας έχει χαρίσει εξαιρετικές μας συνεργασίες, όπως και καλή επικοινωνία με τον πελάτη, αλλά και άψογη αποτελεσματικότητα με οποιαδήποτε εργασία και αν καταπιανόμαστε.
Έχουμε το πιο κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο στελεχώνει το κάθε μας συνεργείο και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιαδήποτε περίπτωση απόφραξης και αυτό διότι, όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν αντιμετωπίσει επιτυχημένα προβλήματα σαν τα δικά σας ξανά και ξανά στο παρελθόν.
Τα συνεργεία μας είναι αναρίθμητα. Ξεχάστε τις αναμονές και τις χρονοτριβές. Με το που θα μας χρειαστείτε, απλά καλέστε μας και θα βρεθούμε αμέσως στο χώρο σας, σε οποιαδήποτε γειτονιά της Βάρκιζας και αν μένετε.
Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε δεν επιδέχεται σύγκριση με άλλους, είναι τελευταίας τεχνολογίας και αποτελείται από σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, και βυτία, αλλά και ειδικά διαμορφωμένες κάμερες που εξακριβώνουν σε γωνία μεγάλου εύρους το πρόβλημα και μας καθιστούν ικανούς να καταλάβουμε με κάθε ακρίβεια την πορεία ενέργειάς μας για να έχουμε μια αποτελεσματική απόφραξη. Χάρη σε όλα τα παραπάνω είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί ανεξαιρέτως! Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:

 • φραγμένες λεκάνες
 • φραγμένες μπανιέρες
 • φραγμένους νιπτήρες και νεροχύτες
 • φραγμένα φρεάτια
 • φραγμένες σωληνώσεις αποχέτευσης
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές

Κάθε ένα από τα παραπάνω προβλήματα χρήζουν σωστής αντιμετώπισης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεχάσετε τις ερασιτεχνικές μεθόδους και να απευθυνθείτε για σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα, σε επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας και το κύρος που διαθέτουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εξειδικευμένες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Αφαίρεση ριζών: Με τον ειδικό επαγγελματικό ριζοκοπτικό εξοπλισμό μας, απελευθερώνουμε οποιοδήποτε δίκτυο αποχέτευσης, φρεατίων, σωληνώσεων και αγωγών βουλώσει από ρίζες δέντρων και θάμνων οι οποίες πολλές φορές ραγίζουν ή ακόμη, σπάζουν τον αγωγό.

Άντληση υδάτων: Όπου και αν μένετε στη Βάρκιζα, όποιος χώρος σας και αν πλημμύρισε, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς, αντλούμε τα νερά από το χώρο σας γρήγορα, με πανίσχυρες ηλεκτρικές αντλίες και σύγχρονα μηχανήματα.

Υπηρεσίες Συντήρησης Δικτύου

Αν είστε προνοητικοί άνθρωποι, τότε θα σκεφτείτε την πιο έξυπνη κίνηση που θα σας γλιτώσει από πολλά μελλοντικά έξοδα και ταλαιπωρίες. Εμπιστευθείτε μας για την συντήρηση του δικτύου σας, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά απόφραξη. Σαν εταιρεία, αναλαμβάνουμε:

 • τον γενικό έλεγχο του δικτύου σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να προλάβουμε οποιαδήποτε προδιάθεση βλάβης παρουσιαστεί μελλοντικά
 • τον προληπτικό καθαρισμό οριζόντιων δικτύων και τη τακτική συντήρησή τους σε ετήσια, εξαμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του δικτύου
 • τον καθαρισμό στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων για να αποφύγουμε κάποια πιθανότητα βουλώματος στο μέλλον
 • την απόφραξη και τον καθαρισμό στην κάθετη στήλη της αποχέτευσης οποιουδήποτε νιπτήρα, λεκάνης κτλ.
 • την εκκένωση παντός είδους βόθρων, είτε σηπτικούς, είτε απορροφητικούς.

Επικοινωνήστε άμεσα με το τηλεφωνικό μας κέντρο και εμείς θα σπεύσουμε να σας βοηθήσουμε με το πρόβλημά σας σε οποιαδήποτε γωνιά της Βάρκιζας και αν βρίσκεστε!