Αποφράξεις Σούνιο

Επαγγελματική Αποφρακτική Εταιρεία στο Σούνιο – Αξιοπιστία, Υπευθυνότητα και Χαμηλές Τιμές.

Για να επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας πιθανών αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα φραγής στο χώρο σας και ψάχνετε μια εταιρεία αποφράξεων που να σας βρει λύση αλλά και να εκδηλώνει: εμπιστοσύνη, εντιμότητα υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης δικτύου σωληνώσεων και αγωγών, άντληση υδάτων, καθαρισμό αγωγών και εκκενώσεις αποχετεύσεων.

Υποφέρετε από την φραγμένη αποχέτευσή σας, τα βουλωμένα σιφώνια, ή τα πλημμυρισμένα υπόγεια, αποθήκες κλπ; Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήσετε την εταιρεία μας. Με ένα τηλεφώνημα τα πολυάριθμα συνεργεία μας είναι σε θέση να έρθουν σε κάθε γωνιά του Σουνίου και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που το διακρίνει.

Είμαστε αυτοί που ψάχνετε τόσο καιρό!

  • Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από άτομα άρτια εκπαιδευμένα και πρόθυμα να συνεργαστούν ομαλά ώστε να βοηθήσουν στην άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση των εργασιών μας.
  • Η εταιρεία μας διαθέτει πείρα 40 και πλέον ετών στον κλάδο αυτό.
  • Έχουμε στη διάθεσή μας, άψογα οργανωμένα και πολυάριθμα συνεργεία, πράγμα το οποίο μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις μέρες της εβδομάδας.
  • Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και το προσωπικό που τον χειρίζεται είναι ειδικά εκπαιδευμένο για αυτό το σκοπό.

 

 

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Απομάκρυνση ριζών:

Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται στα πεζοδρόμια, τις αυλές ή τους κήπους, εισβάλουν σε υπονόμους, σιφώνια και αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις και να παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία τους. Εμείς είμαστε εδώ, με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε από ριζοκοπτικά μηχανήματα για να σας απαλλάξουμε από αυτήν την ταλαιπωρία και να αποκαταστήσουμε πλήρως την σωστή λειτουργία του δικτύου σας. Η εταιρεία μας επίσης, αναλαμβάνει:

  • Άντληση υδάτων: δυστυχώς ακόμη και στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, συναντάμε περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων, σιφονιών κ.ά, είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε λόγω κάποιου καθημερινού ατυχήματος στο σπίτι. Με τις σύγχρονες αντλίες που διαθέτουν τα μηχανήματά μας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε άμεση και εύκολη λύση στο πρόβλημα αυτό, φυσικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
  • Συντήρηση αγωγών και δικτύων: η πρόληψη είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγει κανείς οποιοδήποτε πρόβλημα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την φροντίδα και την συντήρηση του δικτύου σας, με σκοπό την τήρηση της ομαλής του λειτουργίας και της αποφυγής κάποιας μελλοντικής ζημιάς ή βλάβης. Πιο αναλυτικά:
  • Επιθεωρούμε με προσοχή τις σωληνώσεις και πραγματοποιούμε καθαρισμό για προληπτικούς λόγους ανάλογα με την περίσταση, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και φυσικά ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του δικτύου, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
  • Καθαρίζουμε το οριζόντιο δίκτυο προληπτικά,τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και τα σιφώνια των νιπτήρων, της λεκάνης της μπανιέρας.
  • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση κάθε είδους βόθρων (σηπτικών και απορροφητικών).

Όποιο και να είναι το πρόβλημά σας λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας με ένα τηλεφώνημα και τα συνεργεία μας θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν σε όποια γωνιά του Σουνίου και αν βρίσκεστε.