Αποφράξεις Νέο Φάληρο

Επαγγελματίες στο χώρο των αποφράξεων. Αξιοπιστία, Υπευθυνότητα και Αποτελεσματικότητα από τη μεγαλύτερη αποφρακτική εταιρεία του Νέου Φαλήρου!

Υποφέρετε από την φραγμένη αποχέτευσή σας, τα βουλωμένα σιφώνια, ή τα πλημμυρισμένα υπόγεια, αποθήκες κλπ; Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήσετε την εταιρεία μας. Με ένα τηλεφώνημα τα πολυάριθμα συνεργεία μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που το διακρίνει.

Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης δικτύου σωληνώσεων και αγωγών, άντληση υδάτων, καθαρισμό αγωγών και εκκενώσεις αποχετεύσεων σε κάθε γωνιά του Νέου Φαλήρου.

Για προβλήματα που χρήζουν…ριζικής αντιμετώπισης!

Αφαίρεση ριζών: δυστυχώς οι ρίζες που αναπτύσσονται σε πεζοδρόμια και κήπους εισχωρούν σε αγωγούς και φρεάτια βουλώνοντας τα δίκτυα και σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλώντας σοβαρότατες φθορές στις σωληνώσεις. Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, αφαιρούμε τις ρίζες που δημιουργούν το πρόβλημα. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει και:

 • Άντληση υδάτων: Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή ακόμα και οικιακών ατυχημάτων εμφανίζονται στην περιοχή του Νέου Φαλήρου, περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων κ.ά. Με ένα τηλεφώνημα σας, θα σπεύσουμε στον χώρο σας και θα αντλήσουμε το νερό άμεσα και αποτελεσματικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 • Συντήρηση: Πάντα είναι καλύτερο να προλαμβάνεις ένα πρόβλημα από το να προσπαθείς να το λύσεις. Είναι προτιμότερο και σαφώς πιο οικονομικό. Έτσι και εμείς, φροντίζουμε να αναλάβουμε την προστασία και τη συντήρηση οποιουδήποτε δικτύου σας ώστε να μην απαιτηθεί κάποια ενέργεια απόφραξης στο μέλλον. Συνοπτικά αυτό που κάνουμε είναι:
  • να επιθεωρούμε τις σωληνώσεις σας και να προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό τους αναλόγως με την κατάστασή τους, το είδος και το μέγεθός τους (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα).
  • να πραγματοποιούμε προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου οποιουδήποτε οικήματος. Έτσι, διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των φρεατίων και των αποχετεύσεων των δικτύων απορροής υδάτων από βροχοπτώσεις, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
  • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση όλων των βόθρων παντός τύπου (απορροφητικών και σηπτικών)

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

 • Διαθέτουμε εμπειρία 40 ετών σε αυτό το χώρο και επομένως άριστη εξειδίκευση και τεχνική κατάρτιση
 • Το προσωπικό μας είναι άψογα εκπαιδευμένο για τέτοιες περιστάσεις και σίγουρα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα παρόμοια με το δικό σας στο παρελθόν
 • Τα πολυάριθμα συνεργεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μας επιτρέπουν να είμαστε ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες τη μέρα, καθημερινά, σε οποιοδήποτε σημείο του Νέου Φαλήρου, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας
 • Ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα που χρησιμοποιούμε, μπορούν να σας εξασφαλίσουν σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας, άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς

Αν η περιοχή που κατοικείτε, είναι το Νέο Φάληρο Αττικής, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε για προβλήματα αποφρακτικής φύσεως, είναι να εμπιστευθείτε την εταιρεία μας. Την μεγαλύτερη εταιρεία αποφράξεων στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μην χάνετε χρόνο και χρήματα. Τηλεφωνήστε μας!