Αποφράξεις Λαγονήσι

Αν έχετε κουραστεί να ψάχνετε λύσεις στο πρόβλημα των αποφράξεων και το μόνο που παίρνετε, είναι ερασιτεχνικά αποτελέσματα, τότε ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα.

Δραστηριοποιούμαστε στο τομέα των αποφράξεων πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πως να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις αποτελεσματικά και υπεύθυνα. Διαθέτουμε άριστη εξειδίκευση και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και σύνεση.

Οι Υπηρεσίες που σας Προσφέρουμε

Αποφράξεις παντός τύπου

Αναλαμβάνουμε πλήρως αποφράξεις:

 • φρεατίων
 • δικτύων απορροής ομβρίων
 • νιπτήρων ή νεροχυτών
 • λεκανών και μπανιερών
 • σωληνώσεων, αποχετεύσεων ή σιφωνίων

Άντληση Υδάτων

Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας για να αντλήσουμε τα νερά από οποιονδήποτε χώρο, όπου κι αν βρίσκεστε στην περιοχή του Λαγονησίου. Διαθέτουμε σύγχρονες αντλίες και ειδικά διαμορφωμένα βυτία ώστε να μπορούμε να απορροφήσουμε τα νερά άμεσα, αποτελεσματικά και σε λογικές τιμές.

Εκκενώσεις βόθρου

Εκκενώνουμε βόθρους, σηπτικούς ή απορροφητικούς, άμεσα, αποτελεσματικά και πάνω από όλα με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς.

Συντήρηση Δικτύου

Έχετε ήδη αντιμετωπίσει ένα βουλωμένο δίκτυο αποχέτευσης ή απλά δεν θέλετε ποτέ να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τέτοιου είδος πρόβλημα; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς. Συνοπτικά ακολουθούμε τα επόμενα βήματα: γενικός έλεγχος του δικτύου σας και προληπτικός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του, συστηματικός καθαρισμός σιφονιών απορροής υδάτων από βροχόπτωση, απόφραξη σιφονιών μπάνιου.

Οι Εγγυήσεις Μας

 • Κάθε άτομο του προσωπικού μας και των συνεργείων μας έχει εξειδίκευση και πείρα στον τομέα των αποφράξεων και έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα στη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε. Άλλωστε η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων για περισσότερο από 40 χρόνια. Να είστε βέβαιοι πως το πρόβλημά σας το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν και επιτυχημένα μάλιστα.
 • Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για αποφράξεις κάθε τύπου, ανεξάρτητα από το λόγο από τον οποίο προκαλούνται.
 • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχετεύσεων για μπορούμε να αποφράξουμε ή να επιδιορθώσουμε το δίκτυό σας γρήγορα και οικονομικά, αφού παίρνουμε ακριβείς πληροφορίες για:
  • το σημείο ή τα σημεία στα οποία έχει προκληθεί η φραγή στα οποία έχει προκληθεί κάποια ρωγμή ή άλλου είδους φθορά
  • την ακριβή αιτία ή αιτίες που έχουν προκαλέσει τη φραγή
 • Πολυάριθμα συνεργεία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, όλο το 24ωρο, χωρίς να σας επιβαρύνουμε με κόστος και επιπλέον ταλαιπωρία.

Να είστε σίγουροι πως το είδος της απόφραξης που θα χρησιμοποιήσουμε στο δίκτυό σας, θα το καταστήσει λειτουργικό όχι για λίγο μόνο καιρό αλλά μακροπρόθεσμα και όλα αυτά δίχως περιττές φθορές και ανούσια ταλαιπωρία για τους χρήστες του χώρου. Στοχεύουμε πάνω από όλα στην ικανοποίηση του πελάτη μας, μέσω της μακροπρόθεσμης λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Δεν μας ικανοποιούν οι προσωρινές λύσεις που σας προσφέρουν τα φτηνά και ερασιτεχνικά προϊόντα του εμπορίου – ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία του δικτύου σας μακροπρόθεσμα και πάνω από όλα οικονομικά.

Οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα, να είστε βέβαιοι πως μπορούμε να το χειριστούμε άμεσα και, προπάντων, αποτελεσματικά. Αν μένετε στο Λαγονήσι, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, όποτε και να μας χρειαστείτε!