Αποφράξεις Καβούρι

Μένετε στο Καβούρι και ψάχνετε για αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα των αποφράξεων;

Μπορείτε να μας καλέσετε, όλο 24ωρο, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και, δίχως αργοπορία, ένα από τα εξειδικευμένα και πολυάριθμα συνεργεία μας θα σας επισκεφτεί άμεσα προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημά σας.

Προσφέρουμε αποτελεσματικές και πάνω από όλα μόνιμες λύσεις σε προβλήματα:

 • βουλωμένη λεκάνη
 • φραγμένη μπανιέρα
 • βουλωμένα σιφώνια ή υδρορροές
 • βουλωμένα δίκτυα σωληνώσεων αποχέτευσης
 • φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων
 • βουλωμένα φρεάτια
 • φραγμένος νιπτήρας ή νεροχύτης

Απευθυνθείτε σε εμάς με σιγουριά και ασφάλεια, καθώς διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες τις ημέρας όλες τις μέρες του χρόνου και δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Δεν μας ικανοποιεί το γεγονός μιας εφήμερης λύσης στο πρόβλημα του πελάτη μας. Θέλουμε να μείνει ικανοποιημένος και για αυτό επιδιώκουμε την μόνιμη διόρθωση των βλαβών που παρουσιάζονται σε αποχετεύσεις και δίκτυα σωληνώσεων που επισκευάζουμε.

Προτιμήστε μας:

 • Τα πολλά συνεργεία που διαθέτουμε, μας δίνουν την ικανότητα να σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, καθημερινά!
 • Υπερσύγχρονος εξοπλισμός: ειδικά διαμορφωμένα αποφρακτικά οχήματα, εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα, βυτία, αλλά και ειδικές κάμερες αποχέτευσης, τις οποίες εμφυτεύουμε στο φραγμένο δίκτυο, εντοπίζοντας το σημείο και την ακριβή αιτία της απόφραξης
 • Το Προσωπικό μας διαθέτει άριστη εκπαίδευση και είναι άψογα καταρτισμένο, ώστε να μπορεί να χειρίζεται τέλεια τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας

 

Η στρατηγική που ακολουθούμε:

 • επεξεργασία με ιδιαίτερη προσοχή του δικτύου και εντοπισμός του προβλήματος
 • επεξήγηση στον πελάτη της υπάρχουσας κατάστασης και ανάλυση όλων των πιθανών σεναρίων για την επίλυση του προβλήματος
 • υλοποίηση της απόφραξης μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για το τελικό στάδιο της εργασίας μας

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Αφαίρεση ριζών

Πολλές φορές, ακόμα και στο Καβούρι, οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Άντληση Υδάτων

Αν έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο, σιφόνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

Σίγουρα αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι μια άμεση αλλά πρωτίστως μόνιμη λύση και όχι εφήμερη σαν αυτή που σας προσφέρουν τα ερασιτεχνικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η εταιρεία μας λύνει το πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και πρωτίστως μακροπρόθεσμα, διότι διαθέτει εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, άριστη εξειδίκευση. Έχει στη διάθεση της υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με ειδικά αποφρακτικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή περίπτωση. Το προσωπικό που απαρτίζει τα συνεργεία μας είναι άψογα εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο.

Συντήρηση
Αν έχετε ήδη βιώσει την ταλαιπωρία μιας απόφραξης και δεν θέλετε να ξαναμπείτε σε παρόμοια διαδικασία στο μέλλον, τότε η συντήρηση και ο τακτικός καθαρισμός του δικτύου σας είναι μονόδρομος. Οι εργασίες που εκτελούν τα συνεργεία μας στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων, είναι οι ακόλουθες:

 • Τακτική επιθεώρηση του δικτύου σας ώστε να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο μπορεί να προκληθεί μελλοντική φραγή και να την προλάβουμε
 • Καθαρισμός προληπτικά σε τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ.) ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του οριζόντιου δικτύου σας
 • Καθαρισμός των στηλών της αποχέτευσης των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και των σιφωνίων
 • Καθαρισμός της στήλης της αποχέτευσης που συνδέεται με το νιπτήρα, τη λεκάνη και άλλα μέρη του σπιτιού που δεν θα θέλατε να βουλώσουν στο μέλλον

Αν μένετε στο Καβούρι και έχετε πρόβλημα απόφραξης, μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας! Εμπιστευτείτε μας, μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή και μόνιμη λύση στο πρόβλημα των αποφράξεων σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Μέθοδος

Μας χαρακτηρίζει η μεθοδικότητα και η οργάνωση. Μόλις ειδοποιηθούμε ότι έχετε ανάγκη τις υπηρεσίες μας ένα από τα συνεργεία μας φτάνει αμέσως στον προσωπικό σας χώρο ή το κατάστημά σας. Έπειτα, αφού ενημερωθεί από εσάς για την φύση του προβλήματος, αναλύει την κατάσταση και ερευνά με στόχο να ανακαλύψει την ρίζα του προβλήματος. Αναπόσπαστο τμήμα της σχέσης μας με τους πελάτες μας είναι η επικοινωνία. Για τον λόγο αυτό επικοινωνούμε μαζί σας για να αποφασίσουμε από κοινού ποια μέθοδο θα ακολουθήσουμε. Με ποια κριτήρια; Την αποτελεσματικότερη, την πιο μόνιμη και την πιο οικονομική μέθοδο. Ύστερα ακολουθεί το τελικό στάδιο της παρέμβασής μας, η εφαρμογή της μεθόδου που έχουμε αποφασίσει μαζί στο προηγούμενο στάδιο.

Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας και διαπιστώστε προσωπικά την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό μας.