Αποφράξεις Καλλιθέα

Ταλαιπωρείστε από τις αποχετεύσεις που φράζουν και τα λιμνάζοντα ύδατα στα είδη υγιεινής της τουαλέτας σας όπως: νιπτήρας, λεκάνη και μπανιέρα; Έχετε αρχίσει να χάνετε την υπομονή σας μη βρίσκοντας λύση στο πρόβλημά των υδραυλικών σας;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των αποφράξεων σχεδόν 40 χρόνια και έχουμε σκοπό να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει με το δίκτυο σας. Τα συνεργεία μας είναι έτοιμα να σταθούν στο πλευρό σας σε όποια συνοικία της Καλλιθέας και να κατοικείτε. Είμαστε ανοιχτά όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του μήνα.

Τα προβλήματα αυτό που συνήθως ταλαιπωρεί εσάς και το δίκτυο σας είναι οι φραγμένες σωληνώσεις, οι βουλωμένες αποχετεύσεις και τα φραγμένα φρεάτια. Η εταιρεία μας σας προσφέρει πρακτική βοήθεια με τις πολύτιμες και χρήσιμες για εσάς υπηρεσίες της, πραγματοποιώντας απόφραξη σε όσους αγωγούς χρειάζεται.

Μόνιμη λύση στο πρόβλημα! Αναζητάτε μόνιμη αλλά και οικονομική λύση στο πρόβλημα; Τότε καλέστε τους επαγγελματίες.

Μόνο το προσωπικό μας μπορεί να φέρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το δίκτυό σας, ταχύτατα και με λύσεις που διαρκούν σε βάθος χρόνου. Πώς είμαστε τόσο σίγουροι; Γιατί:

Έχουμε αποκτήσει άψογη εξειδίκευση από την εμπειρία των 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων
Διαθέτουμε πολυάριθμο προσωπικό για όλα τα συνεργεία μας.
Παρέχουμε σε εσάς τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει από ειδικά αποφρακτικά οχήματα.
Φτάνουμε πολύ γρήγορα σε όλες τις περιοχές της Καλλιθέας

 

Ο τρόπος που δουλεύουμε:

  • επεξεργασία με ιδιαίτερη προσοχή του δικτύου και εντοπισμός του προβλήματος
  • επεξήγηση στον πελάτη της υπάρχουσας κατάστασης και ανάλυση όλων των πιθανών σεναρίων για την επίλυση του προβλήματος
  • υλοποίηση της απόφραξης μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για το τελικό στάδιο της εργασίας μας

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αφαίρεση ριζών. Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα βάζουμε τέλος στο πρόβλημα που δημιουργού οι ρίζες των δέντρων σε υπονόμους, αποχετεύσεις και φρεάτια. Επιπλέον αναλαμβάνουμε:

  • Άντληση υδάτων. Αν έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο, σιφόνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.
  • Συντήρηση Δικτύου Σωληνώσεων. Δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε διαρκώς με τις φραγμένες αποχετεύσεις. Αν θέλετε να αποφύγετε κάποια μελλοντική φθορά στο δίκτυό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να εμπιστευθείτε σε εμάς τη συντήρηση και τον καθαρισμό των αγωγών σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς:
  • την τακτική επιθεώρηση, έλεγχο και καθαρισμό του δικτύου σας ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ. Ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το είδος και μέγεθος των σωληνώσεών σας
  • τον τακτικό καθαρισμό σιφονιών τουαλέτας, κουζίνας, κήπου, μπαλκονιών και αυλών
  • την εκκένωση κάθε τύπου βόθρων, σηπτικών και απορροφητικών

Βάλτε στοπ στον πανικό και την ταλαιπωρία! Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα και απευθυνθείτε σε εμάς. Αναλαμβάνουμε όλα τα παραπάνω στην περιοχή της Καλλιθέας άμεσα και υπεύθυνα! Καλέστε μας.