Αποφράξεις Καλαμάκι

Επαγγελματίες στον τομέα των αποφράξεων για μόνιμες και αποτελεσματικές λύσεις στο Καλαμάκι Αττικής.

Το Καλαμάκι Αττικής, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα φραγμένα δίκτυα. Αν βρίσκεστε σε αυτή την ιστοσελίδα, σημαίνει πως αντιμετωπίζετε κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Μην πανικοβάλλεστε!

Η εταιρεία μας, διαθέτει την απαραίτητη πείρα που ανέρχεται σε πάνω από 4 δεκαετίες στον τομέα αυτό και αποκαθιστά προβλήματα σε κάθε δίκτυο ή αγωγό:

 • σε υδρορροές
 • σε φρεάτια
 • σε νεροχύτες
 • σε σιφώνια
 • σε μπανιέρες και λεκάνες
 • σε νιπτήρες
 • σε αποχετεύσεις
 • σε δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων.

Όπως γίνεται κατανοητό, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να μην έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ότι και αν είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί. Τα 40 χρόνια εμπειρία που κουβαλάμε, μας επιτρέπουν να έχουμε σαν εφόδιο την άριστη εξειδίκευση και να ενεργούμε δίχως λάθη. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και πάντα προσανατολισμό προς τον πελάτη.

Να γιατί μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς:

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που απαρτίζεται από άτομα επιλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο μεγάλος αριθμός συνεργείων που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπει να είμαστε πάντοτε στην ώρα μας, τη στιγμή που θα μας καλέσετε, σε όποια γειτονιά και αν μένετε στο Καλαμάκι.
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας είναι ένα ακόμα στοιχείο που μπορεί να σας εγγυηθεί τα βέλτιστα αποτελέσματα. Συνοπτικά, διαθέτουμε:

 • Ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, που αποκόπτουν τις ενοχλητικές ρίζες από τα δέντρα και τους θάμνους επειδή όταν αυτές εισχωρούν στο δίκτυο αποχέτευσης, στις σωληνώσεις και στα φρεάτια δυσκολεύουν ή ακόμη και σταματούν την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας.
 • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχετεύσεων, που μας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθούμε καθώς και να φωτογραφίσουμε το φραγμένο δίκτυο σε γωνία 360 μοιρών, βρίσκοντας έτσι ποιο είναι το ακριβές σημείο φραγής.

Συζητούμε μαζί σας τη σοβαρότητα του προβλήματος και έπειτα σας ενημερώνουμε για τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν αλλά και ποια από αυτές θα έχει μακροχρόνια αποτελέσματα.

Επιπρόσθετες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Άντληση Υδάτων. Αν το υπόγειο, το φρεάτιο, το μπάνιο ή η αποθήκη σας πλημμυρίσουν για κάποιο λόγο τα συνεργεία μας θα αντλήσουν τα νερά αμέσως και χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία. Διαθέτουμε σύγχρονες και αποτελεσματικές αντλίες υδάτων και ειδικά διαμορφωμένα βυτία.
Συντήρηση. Προλάβετε τα προβλήματα των βουλωμένων αποχετεύσεων ή αγωγών που προκύπτουν με την κατάλληλη συντήρηση στο δίκτυο σας. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρησή του. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε:

 • έλεγχο στο δίκτυο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να βρούμε το σημείο που μπορεί να γίνει μια μελλοντική φραγή
 • προληπτικό καθαρισμό τακτικά, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ, πάντα ανάλογα με το είδος του προβλήματος και τις ανάγκες του δικτύου σας
 • προληπτικό καθαρισμό στις στήλες της αποχέτευσης στα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων και στα σιφώνια
 • προληπτικό καθαρισμό της κεντρικής στήλης των αποχετεύσεων που συνδέονται με το νιπτήρα, τη λεκάνη, τη μπανιέρα κ.ά.

Εκκένωση Βόθρων. Εκκενώνουμε όλους τους βόθρους είτε είναι σηπτικοί είτε απορροφητικοί, οικονομικά και γρήγορα.

Αν μένετε στο Καλαμάκι Αττικής και αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα τηλεφώνημα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνετε την σωστή επιλογή.