Αποφράξεις Ηλιούπολη

Άμεση, Γρήγορη και Υπεύθυνη Εξυπηρέτηση από Επαγγελματίες!

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί;

  • Έφραξε το δίκτυο των σωληνώσεων ή δυσλειτουργεί η αποχέτευση;
  • Έφραξε το δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;
  • Έχει βουλώσει ο νεροχύτης ή ο νιπτήρας;
  • Ξεχειλίζουν τα φρεάτια;
  • Έφραξαν τα σιφώνια και οι υδρορροές;
  • Βούλωσε η μπανιέρα ή η λεκάνη;

Ειδικευόμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων και επιλύουμε στην στιγμή, οποιοδήποτε πρόβλημα τέτοιας φύσεως σας ταλαιπωρεί. Αναλαμβάνουμε επίσης, την άντληση νερών που λιμνάζουν σε χώρους κάθε τύπου και φυσικά είμαστε ειδικοί στιςεκκενώσεις βόθρων καθώς και την συντήρηση σωληνώσεων δικτύων αποχέτευσης.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε διότι, μας χαρακτηρίζει πείρα 40 ετών στον τομέα των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, διαθέτουμε άψογη εξειδίκευση. Έχουμε αντιμετωπίσει αναρίθμητες διαφορετικές περιπτώσεις, πράγμα το οποίο μας καθιστά ικανούς να λύσουμε μόνιμα το πρόβλημά σας. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρους συνεργάτες με τεχνογνωσία, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα καλά πώς να την αξιοποιήσουν στο έπακρο, έτσι ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτησή μας.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από τη στιγμή που σχετίζεται με απόφραξη, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να το λύσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, καθημερινά, οπουδήποτε και αν μένετε στην Ηλιούπολη.

Ακόμη αναλαμβάνουμε:

Αφαίρεση ριζών
Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Άντληση υδάτων
Δυστυχώς ακόμη και στην Ηλιούπολη, συναντάμε περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων, σιφονιών κ.ά, είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε λόγω κάποιου καθημερινού ατυχήματος στο σπίτι. Με τις σύγχρονες αντλίες που διαθέτουν τα μηχανήματά μας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε άμεση και εύκολη λύση στο πρόβλημα αυτό, φυσικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συντήρηση Αποχετεύσεων

Έχετε ήδη αντιμετωπίσει ένα βουλωμένο δίκτυο αποχέτευσης ή απλά δεν θέλετε ποτέ να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τέτοιου είδος πρόβλημα; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς. Συνοπτικά ακολουθούμε τα επόμενα βήματα:

  • γενικός έλεγχος του δικτύου σας και προληπτικός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του
  • συστηματικός καθαρισμός σιφονιών απορροής υδάτων από βροχόπτωση
  • απόφραξη σιφονιών μπάνιου
  • εκκένωση παντός τύπου βόθρων

Μην χάνετε άλλο το χρόνο σας σε εφήμερες και πολυδάπανες λύσεις. Απευθυνθείτε σε εμάς και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσουμε! Επαγγελματικές υπηρεσίες εκκένωσης αποχετεύσεων, αποφράξεων, συντήρησης δικτύων και άντλησης υδάτων στην περιοχή της Ηλιούπολης.