Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις παντός τύπου, Συντήρηση Δικτύων με αμεσότητα και υπευθυνότητα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η Γλυφάδα μπορεί να είναι ένα από τα πιο ωραία προάστια της Αθήνας, αλλά οι κάτοικοι της δεν παύουν να υποφέρουν από τα προβλήματα αποχετεύσεων που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα. Αν κουραστήκατε να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα σε ερασιτέχνες, δίχως κανένα αντίκρυσμα, απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και εμπιστευθείτε μας. Σας εγγυόμαστε πως διαθέτουμε: υπερσύγχρονο εξοπλισμό, την μεγαλύτερη πείρα στο χώρο αυτό και άψογα αποτελέσματα στις αποφράξεις που πραγματοποιούμε.

Αν ακόμα αναρωτιέστε για ποιο λόγο να μας εμπιστευθείτε, τότε διαβάστε τις εγγυήσεις μας, αναλυτικά:

Ύστερα από 40 και πλέον έτη συνεχούς παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουμε τα πιο οργανωμένα συνεργεία, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο για τέτοιες καταστάσεις. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες απόφραξης, άμεσα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Θεμελιώδης βάση σε κάθε είδους συνεργασία, είναι η άριστη επικοινωνία των δύο συμβαλλόμενων μερών. Έτσι λοιπόν και εμείς, όπως μας δίδαξε η πολυετής πείρα μας, επικοινωνούμε μαζί σας άμεσα και σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για το μέγεθος του προβλήματός σας, παραθέτοντας σας παράλληλα όλες τις πιθανές επιλογές που έχετε και μάλιστα σε τιμές που ταιριάζουν στην οικονομική ευχέρεια όλων των νοικοκυριών. Πιο συγκεκριμένα:

 • εργαζόμαστε προσεκτικά με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικές κάμερες αποχετεύσεων για μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό του σημείου φραγής
 • σας παρουσιάζουμε με υπευθυνότητα τη φύση του προβλήματος και τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε
 • ενεργούμε δίχως καθυστερήσεις και πραγματοποιούμε άμεσα την απόφραξη/εκκένωση με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω βλάβες και ζημιές στο δίκτυό σας

Αν βαρεθήκατε να ταλαιπωρήστε από:

 • τις βουλωμένες μπανιέρες
 • τα φραγμένα σιφώνια ή υδρορροές
 • τους βουλωμένους νιπτήρες και νεροχύτες
 • τα βουλωμένα φρεάτια
 • τις φραγμένες σωληνώσεις αποχέτευσης
 • τις φραγμένες λεκάνες
 • τα βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

τότε η μόνη έξυπνη κίνηση είναι να εμπιστευθείτε την εταιρεία μας και τις αποτελεσματικές λύσεις που σας προσφέρει.

Άλλες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Αποκοπή ανεπιθύμητων ριζών δέντρων: Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες. Ναι στο πράσινο αλλά, όχι μέσα στις σωληνώσεις σας!

Άντληση Υδάτων: Αν έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο, σιφόνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

Σωστή και προνοητική στρατηγική, για ορθολογική μελλοντική χρήση.

Αν έχετε ήδη βιώσει την ταλαιπωρία μιας απόφραξης και δεν θέλετε να ξαναμπείτε σε παρόμοια διαδικασία στο μέλλον, τότε η συντήρηση και ο τακτικός καθαρισμός του δικτύου σας είναι μονόδρομος. Οι εργασίες που εκτελούν τα συνεργεία μας στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων, θα συμβάλουν στην παντοτινή ομαλή λειτουργία του δικτύου σας. Συνοπτικά, πραγματοποιούμε:

 • έλεγχο του δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα
 • προληπτικό καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου αλλά και των φρεατίων καθώς των σιφονιών του μπάνιου, της κουζίνας, του κήπου, της αυλής κτλ.
 • τον καθαρισμό ολόκληρης της στήλης της αποχέτευσις, καθώς και των σιφονιών
 • την εκκένωση κάθε είδους βόθρων, τόσο σηπτικών όσο και απορροφητικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς!