Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Αποφράξεων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Το να ανακαλύπτει κανείς κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευσή του ή σε σιφώνια του σπιτιού, είναι κάτι δυσάρεστο. Μην πανικοβάλλεστε! Συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα τέτοιου είδους, όπως:

 • μια βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη
 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • φρεάτια που ξεχειλίζουν
 • ένα φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων
 • ένας βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας
 • ένα φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση

Τα συνεργεία μας είναι εδώ για εσάς. Αναλαμβάνουν να λύσουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω προβλήματα σας ταλαιπωρεί, άμεσα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα.

Όπου και αν μένετε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, θα σπεύσουμε να σας βοηθήσουμε. Επιλέγοντας την εταιρεία μας, ταυτόχρονα επιλέγετε μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση στον τομέα των αποφράξεων. Θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμα σας και όποια και να είναι η φθορά που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων σας, θα περάσει στο παρελθόν. Απορείτε με την τόση σιγουριά μας και την αυτοπεποίθηση που αποπνέουν τα λόγια μας;

Διαβάστε για ποιο λόγο μιλάμε με τόση βεβαιότητα:

Διαθέτουμε πείρα 40 ετών στον κλάδο αυτό, η οποία μας έχει χαρίσει άριστη εξειδίκευση σε αυτό που κάνουμε.
Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας.
Τα άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό μας, είναι έμπιστα και κατέχουν άρτια εκπαίδευση στο χώρο των αποφράξεων. Είναι άρτια καταρτισμένα ώστε να μπορούν να χειρίζονται άψογα τα μηχανήματα που διαθέτουμε.
Έχουμε στη διάθεση μας πολυάριθμα συνεργεία, πράγμα το οποίο μας επιτρέπει να βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή σε όποια γωνιά του Αγίου Δημητρίου και αν βρίσκεστε.

Οι Εξειδικευμένες Υπηρεσίες που σας Παρέχουμε, αναλυτικά.

Πολλά συνηθισμένα και καθημερινά προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά σπίτια, ειδικά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Προβλήματα που σας αποσυντονίζουν από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις αντιμετωπίζουμε επανειλημμένα εδώ και χρόνια. Τέτοιες είναι:

 • Αφαίρεση ριζών: Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων και των θάμνων που αναπτύσσονται σε πεζοδρόμια ή σε αυλές και κήπους, εισχωρούν σε υπονόμους, σιφώνια και σωληνώσεις, φράζοντας τα και κάνοντάς τα να υπολειτουργούν. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίζετε άμεσα, καθώς με το πέρασμα του χρόνου η φθορά μεγαλώνει. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, ο οποίος περιλαμβάνει ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα απελευθερώσουμε τη ροή του δικτύου, αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία του.
 • Άντληση υδάτων: Στην Αθήνα, και πολύ περισσότερο στα Νότια Προάστια, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετά συχνά, όπως αυτό της έντονης βροχόπτωσης, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των κατοίκων. Και αυτό γιατί γεμίζουν με νερά τα υπόγεια, τα φρεάτια και άλλα μέρη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με ένα τηλεφώνημά σας όμως, θα βρεθούμε σε οποιαδήποτε γωνιά του Αγίου Δημητρίου και αν είστε και θα προβούμε στην άμεση άντληση οποιασδήποτε ποσότητας νερού από οποιοδήποτε χώρο.

Η εταιρεία μας προσφέρει μόνιμες λύσεις!

Σίγουρα είστε προνοητικοί άνθρωποι και δεν θα θέλατε να ταλαιπωρηθείτε στο μέλλον από κάποια φραγμένη αποχέτευση. Εμπιστευτείτε μας την συντήρηση του δικτύου σας και βγάλτε από το μυαλό σας τη σκέψη της μελλοντικής απόφραξης. Οι εργασίες συντήρησης που σας προσφέρουμε έχουν ως εξής:

 • έλεγχος του οριζόντιου δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του
 • προληπτικός καθαρισμός του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων, καθώς και των σιφονιών της νιπτήρας, της τουαλέτας, της μπανιέρας κ.ο.κ.
 • προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου οποιουδήποτε οικήματος
 • εκκένωση βόθρων παντός τύπου

Αν ζητάτε αποτελεσματικές, μόνιμες και πάνω από όλα οικονομικές λύσεις σε θέματα αποφράξεων, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα και υπεύθυνα, απαλλάσσοντας σας από κάθε ταλαιπωρία.