Αποφράξεις Ελληνικό

Φερέγγυες Υπηρεσίες Απόφραξης στο Ελληνικό – Γρήγορα και Υπεύθυνα!

Η περιοχή του Ελληνικού, παρά τα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές της, αντιμετωπίζει κι εκείνη τα γνωστά πλέον προβλήματα της πρωτεύουσας. Ακόμη και από την περιοχή αυτή, που είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, ακούσαμε παράπονα από τους κατοίκους για:

 • τα σιφώνια που φράζουν
 • τους νιπτήρες, νεροχύτες και μπανιέρες που βουλώνουν
 • τις γεμάτες λύματα λεκάνες
 • τα φρεάτια που πλημμυρίζουν
 • τις σωλήνες αποχέτευσης που βουλώνουν
 • τα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων που φράζουν και για άλλα πολλά

Ίσως την πρώτη φορά που αντιμετωπίσατε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, να χρησιμοποιήσατε κάποιο από τα ερασιτεχνικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και πιθανότατα χωρίς να δείτε κανένα αποτέλεσμα. Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε ανούσιες μεθόδους. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και εμπιστευθείτε την εταιρεία μας! Αναλαμβάνουμε αποφράξεις παντός τύπου σε όλη την περιοχή του Ελληνικού.

Κάντε τη σωστή επιλογή και απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Το συνεργείο μας, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων, των εκκενώσεων βόθρων και της άντλησης υδάτων, απαλλάσσοντας σας άμεσα και οικονομικά από προβλήματα τέτοιας φύσεως.

Μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν διότι παρέχουμε τις παρακάτω εγγυήσεις:

 • Άρτια τεχνογνωσία και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
 • Πολυετή εμπειρία και μοναδική εξειδίκευση στον τομέα των αποφράξεων
 • Άψογη οργάνωση και διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
 • Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την εκπλήρωση βέλτιστων αποτελεσμάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει για αποφράξεις και για τη συντήρηση των δικτύων σας. Αυτός ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός αποτελείται, μεταξύ άλλων, από:
  • Ριζοκοπτικά μηχανήματα: Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.
  • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχέτευσης: Οι κάμερες αυτές μας δίνουν τη δυνατότητα να βρούμε την αιτία της βλάβης και το φραγμένο σημείο, αφού το οπτικό τους πεδίο εκτείνεται σε εύρος 360 μοιρών και φωτογραφίζουν το σημείο, με αποτέλεσμα να επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με εξαιρετική ταχύτητα.

Επίσης, τα πολυάριθμα συνεργεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μας επιτρέπουν να είμαστε ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες τη μέρα, καθημερινά, σε οποιοδήποτε σημείο στο Ελληνικό για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας.

Σας εγγυόμαστε πως στα έμπειρα χέρια μας, το δίκτυο σας θα γίνει ξανά λειτουργικό. Απλά εμπιστευτείτε μας.

Η Άντληση Υδάτων

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με πλημμυρισμένους χώρους, δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε αλλού, εμείς αναλαμβάνουν πλήρως την άντληση υδάτων με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άντλησης και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες και βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία σας άμεσα και οικονομικά.

Συντήρηση και προληπτικός καθαρισμός του δικτύου σας

Αν έχετε ήδη βιώσει την ταλαιπωρία μιας απόφραξης και δεν θέλετε να ξαναμπείτε σε παρόμοια διαδικασία στο μέλλον, τότε η συντήρηση και ο τακτικός καθαρισμός του δικτύου σας είναι μονόδρομος. Οι εργασίες που εκτελούν τα συνεργεία μας στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων, είναι οι ακόλουθες:

 • Τακτική επιθεώρηση του δικτύου σας ώστε να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο μπορεί να προκληθεί μελλοντική φραγή και να την προλάβουμε
 • Καθαρισμός προληπτικά σε τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ.) ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του οριζόντιου δικτύου σας
 • Καθαρισμός των στηλών της αποχέτευσης των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και των σιφωνίων
 • Καθαρισμός της στήλης της αποχέτευσης που συνδέεται με το νιπτήρα, τη λεκάνη και άλλα μέρη του σπιτιού που δεν θα θέλατε να βουλώσουν στο μέλλον


Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Αν μένετε στο Ελληνικό, επικοινωνήστε μαζί μας και διαπιστώστε προσωπικά την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό μας.