Μηνιαία Συντήρηση

Η εταιρεία μας προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Εσείς επιλέγετε το άριστο αποτέλεσμα, την άμεση εξυπηρέτηση, την εχεμύθεια, την εμπιστοσύνη και την φερεγγυότητα κι εμείς σας τα προσφέρουμε απλόχερα, έχοντας ως στόχο να λύσουμε το γόρδιο δεσμό των αποφράξεων που ταλανίζει την χώρα μας λόγω των κατασκευών της.

Το φαινόμενο των αποφράξεων των αποχετεύσεων, των βόθρων, της λεκάνης ή των φρεατίων είναι σε μεγάλο ποσοστό καθημερινότητα για χιλιάδες κατοίκους της πόλης, της επαρχίας και των νησιών.

Λόγω παλαιότητας των κτιρίων ή αβλεψίας κι απροσεξίας των κατασκευαστών, λόγω κακής χρήσης του συστήματος από ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων ή εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, όπως είναι οι δυνατές νεροποντές, οι σωληνώσεις φράζουν, οι λεκάνες βουλώνουν και τα φρεάτια γεμίζουν νερό και κλαδιά.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από τη στιγμή που οι Αποφράξεις Ανδρώνης μεριμνούν για όλες αυτές τις δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις κάνοντάς τες να μοιάζουν απλή υπόθεση.

Αναλαμβάνουμε πληθώρα υπηρεσιών, όπως καθαρισμούς βόθρων, φρεατίων, αποχετευτικών συστημάτων, λεκανών, αντλήσεις υδάτων και πλήρη αντιμετώπιση των φραγμένων δικτύων απορροής υδάτων βροχής, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω εξασφαλίζουμε τη μηνιαία συντήρηση όλων όσων προαναφέρθηκαν, έτσι ώστε να είστε πάντοτε ήσυχοι και ήρεμοι με τέτοιας φύσεως προβλήματα, που κάνουν την καθημερινότητα αφάνταστα κουραστική.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπαθείτε να διατηρείτε το άψογο αποτέλεσμα της δικής μας δουλειάς μέχρι τη στιγμή που θα σας επισκεφτούμε για έναν ακόμη έλεγχο ρουτίνας.

Οριστική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων!

Ορίζοντας μαζί το πότε θα θέλατε να κλείνουμε το μηνιαίο ραντεβού μας, εγγυόμαστε παρουσία με σκοπό την οριστική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που σας χαλούν τη διάθεση. Έχοντας όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, υπομονή, επιμονή και εξειδίκευση, με βάση την τιμιότητα και την εμπειρία, κάθε μήνα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και τις αντίστοιχες συμβουλές, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της κατάστασης.

Επιλέγοντας τη μηνιαία επαφή μαζί μας, διατηρείτε το αποχετευτικό σύστημα σε άριστη κατάσταση και δεν έρχεστε στην άσχημη θέση να αντιμετωπίζετε εκ νέου το πρόβλημα.

Με την τακτική συντήρησή του εξασφαλίζουμε την ορθή λειτουργία του και μεριμνούμε για την φροντίδα του περιβάλλοντος σε παράλληλη βάση. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί η φθορά, μειώνονται τα έξοδα, προλαμβάνονται χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν και σε ολοκληρωτική αλλαγή του και διατηρείται η υγιεινή κι η καθαριότητα του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε.

Λειτουργώντας ως σύμμαχοι και συνεργάτες εξασφαλίζουμε με όλα τα υπερσύγχρονα μέσα την καλύτερη λύση για εσάς.