Ριζούπολη

Έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, μέσα σε λίγη μόνο ώρα. Οι αποφράξεις Ανδρώνης σκύβουν πάνω από το πρόβλημα και παρέχουν όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μην ξαναμπλέξετε στον κυκεώνα της δυσλειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ριζούπολης.

Γνωρίζοντας καλά την περιοχή και χωρίς να ξεχνάμε πόσο πυκνοκατοικημένη είναι, βάζουμε ως μόνο και πρώτο μας στόχο να λύσουμε το πρόβλημα σε βάθος όσον αφορά τις σωληνώσεις και τις αποχετεύσεις των νοικοκυριών της Ριζούπολης. Αναλαμβάνουμε βουλωμένα φρεάτια, λεκάνες, νιπτήρες, σιφώνια, φραγμένα δίκτυα απορροής υδάτων καθώς και βουλωμένους σωλήνες και υδρορροές. Οι εκκενώσεις βόθρων κι αντλήσεις υδάτων αποτελούν καθημερινή μας ρουτίνα.

Τα μηχανήματα άντλησης δίνουν το πρότυπο αποτέλεσμα στις εργασίες μας ενώ το προσωπικό μας εξειδικευμένο και συνεπέστατο στις εργασίες, σας καθοδηγεί κάνοντας όλα όσα εσείς δεν είστε σε θέση να κάνετε. Μην ταλαιπωρείστε άλλο και φροντίστε να μείνετε συνεπείς στις επιθυμίες σας. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας κι είμαστε διαθέσιμοι για εσάς και στην περιοχή σας. Για τον άμεσο εντοπισμό και την επισκευή των ζημιών στα δίκτυα ακαθάρτων χρησιμοποιούνται σύγχρονες μονάδες τηλεοπτικού ελέγχου υψηλής τεχνολογίας. Η χρήση της κάμερας μάς δίνει μια λύση που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε. Κλείνουμε τις υποθέσεις μας χωρίς να αφήνουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι λύσεις μας είναι οριστικές κι εμείς αποφασισμένοι να δράσουμε χωρίς επιστροφή στα παλιά. Τα παρωχημένα συστήματα δράσης δίνουν τη θέση τους στις σύγχρονες τεχνικές κι όλα μοιάζουν να είναι εύκολα για εμάς γιατί μόνο έτσι ξέρουμε να δουλεύουμε…προς όφελός σας και μόνο.

Εδώ και πολλά χρόνια οι κάτοικοι της Ριζούπολης κάνουν παράπονα για ζημιές και φθορές στα συστήματά τους λόγω κακής συντήρησης των αποχετευτικών συστημάτων ή και ακόμα λόγω κακής διατήρησης των φρεατίων των δρόμων, με αποτέλεσμα στο ενδεχόμενο μιας ξαφνικής νεροποντής, να υπάρχει πάντα ο φόβος της υπερχείλισης. Η αποφράξεις Ανδρώνης δραστηριοποιούνται στην περιοχή εδώ και χρόνια. Τηλεφωνήστε μας και το κέντρο θα σας συνδέσει αμέσως με το αντίστοιχο σύστημα της Ριζούπολης.