Ιλίσια

Η παραμέληση των σωληνώσεων μέσα στα χρόνια, η ανεπαρκής συντήρηση, η έλλειψη πρόληψης και συνέπειας φροντίδας των αποχετευτικών σωληνώσεων, η παλαιότητα των υδραυλικών συστημάτων στις πολυκατοικίες των Ιλισίων είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν συχνά προβλήματα στο αποχετευτικό. Επιπλέον, οι κάτοικοι χρησιμοποιούν σε μεγάλες ποσότητες αποφρακτικά υγρά, τα οποία προκαλούν στις σωληνώσεις διάβρωση και καταστροφή τους.
Τα συνεχή προβλήματα είναι προ των πυλών όταν μιλάμε για μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή. Οι σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης είναι σε άσχημη κατάσταση κι επιβαρύνονται καθημερινά. Φυσικό κι επόμενο είναι να διατηρείται μια νοσηρή και δυσμενή συνθήκη που έχει ως αποτέλεσμα να μολύνεται όλο και περισσότερο ο χώρος στον οποίο ζουν κι εργάζονται οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής. Η εταιρεία μας ακόμη και τότε έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την πρόληψη από τη μία πλευρά αλλά και την άμεση παρέμβαση από την άλλη, έτσι ώστε όλα αυτά να μοιάζουν παρελθόν. Τα πιεστικά μηχανήματα μπορούν να εισχωρήσουν σε οποιαδήποτε μορφή σωληνώσεων και να καθαρίσουν ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία.

Ο τεχνικός έλεγχος με κάμερα, μπορεί κι εντοπίζει ανά πάσα στιγμή, στο κεντρικό σύστημα, κάθε πιθανή ζημιά εστιάζοντας στον πυρήνα της σωλήνωσεις, χωρίς παράπλευρες απώλειες. Διαθέτουμε αντλίες και δεξαμενές για αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων κι εκκενώσεις βόθρων. Με ευκολία, αμεσότητα κι αποτελεσματικότητα, κλείνουμε μια και καλή τους λογαριασμούς σας με το ελαττωματικό υδραυλικό σας σύστημα. Στις γειτονιές των Ιλισίων, τα οργανωμένα κι επανδρωμένα φορτηγά μας αναλαμβάνουν δράση πριν καλά καλά ζητήσετε τη βοήθειά μας. Το τηλεφωνικό κέντρο, άμεσα συνδεδεμένο με την υπηρεσία αποφράξεων στα Ιλίσια, καλύπτει όλο τον χρόνο τις ανάγκες σας. Κάτω από οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, υποστηρίζουμε σε ποσοστό 100% τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν και μεριμνούμε ώστε να αποφύγετε στο μέλλον τέτοιου είδους προβλήματα.

Γνωρίζοντας την παθογένεια του αποφρακτικού συστήματος στη συγκεκριμένη περιοχή κρίνουμε ως μόνο αναγκαίο να είμαστε συνεπείς και σοβαροί στη δουλειά μας έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε σε άλλη περίπτωση με κάποιο βούλωμα ή φράξιμο της σωλήνωσής σας. Πρωτοπόροι στις καινοτομίες στεκόμαστε ακλόνητοι στο πλευρό του κάθε κάτοικου χωριστά. Με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής άρα και της εικόνας της βάζουμε το λιθαράκι για τη βελτίωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το τηλέφωνό μας, διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, για την περιοχή των Ιλισίων: