Καθαρισμός στεγανών βόθρων

Πόσα γνωρίζετε για τα συστήματα διάθεσης των οικιακών σας λυμάτων;

Ζώντας το σπίτι μας είναι απολύτως φυσιολογικό κι αναμενόμενο να παρουσιάζεται πρόβλημα με το σύστημα στεγανών βόθρων, όσο σύγχρονο ή αξιόπιστο κι αν είναι. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκαζόμαστε να υποστούμε τις δυσάρεστες οσμές ή τις ανεπιθύμητες υπερχειλίσεις του αποχετευτικού συστήματος βάζοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας στη δυσάρεστη θέση της άμεσης κι αποτελεσματικής αντιμετώπισής του.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου, λόγω κατασκευής ή παλαιότητας των κτιρίων που στεγαζόμαστε, δημιουργείται σε μόνιμη βάση ζημιά στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων, τα οποία και προέρχονται από τις οικίες μας. Εξαιτίας αυτής της δυσάρεστης έκβασης, ο κάθε ένοικος δυσανασχετεί κι απελπίζεται προσπαθώντας απεγνωσμένα να απαλλαγεί από το δυσάρεστο φαινόμενο.

Οι εν λόγω στεγανοί βόθροι οφείλουν να τηρούν κάποιες προδιαγραφές. Πρώτον, θα πρέπει τα τοιχώματά τους να είναι αδιαπέραστα, έτσι ώστε να μην εξέρχονται υγρά. Δεύτερον, να κατασκευάζονται στο υπάρχον σύστημα στόμια καθαρισμού ενώ ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται κι ο εξαερισμός του βόθρου. Στις περιπτώσεις που κάποιες από τις προαναφερθείσες προδιαγραφές δεν τηρούνται, είναι βέβαιο ότι σε διάστημα λίγων ετών από την κατοίκηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία.

Κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς, με το σύγχρονο εξοπλισμό, την φερεγγυότητα και το εξειδικευμένο προσωπικό για να σας απαλλάξουμε μια και καλή από το ανεπιθύμητο φαινόμενο του βουλώματος του βόθρου σας.

Σύγχρονη μονάδα αντιμετώπισης αποφράξεων

Με όλα τα υπερσύγχρονα μέσα, που εδώ και 40 χρόνια μάς καθιστούν πρώτους στον καθαρισμό στεγανών βόθρων, είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στη ρίζα του και στοχεύουμε στην οριστική επίλυσή του. Μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο, οικονομικά κι αξιόπιστα, καθαρίζουμε το βόθρο σας με στόχο την απομάκρυνση της δυσοσμίας και τη φροντίδα ολόκληρου του συστήματος.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εισερχόμαστε σε βάθος και κλείνουμε το κεφάλαιο της προβληματικής αποχέτευσης, μια για πάντα.

Με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν παράπλευρες ζημιές και με όλα τα μέσα που μάς καθιστούν στην πρώτη θέση της σύγχρονης μονάδας αντιμετώπισης αποφράξεων, η επιχείρησή μας στέκεται στο πλευρό σας σε καθημερινή βάση και δίνει τη λύση ακόμη και στην πιο δύσκολη περίπτωση που σας ταλανίζει. Αρκεί ένα τηλέφωνο κι εμείς θα είμαστε εκεί για σας, χωρίς καμιά ταλαιπωρία.