Καθαρισμός ομβρίων – φρεατίων

Τα σύγχρονα αστικά κέντρα, λόγω της πυκνότητας οικοδομικών κατασκευών, της πληθώρας σπιτιών, άρα κι αποχετευτικών σωληνώσεων και τμημάτων αυτών, που διέρχονται υπογείως των ομβρίων – φρεατίων, αντιμετωπίζουν συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα το πρόβλημα της υπερχείλισης και του βουλώματός τους. Ως συνέπεια, οι εταιρείες αποφρακτικής δραστηριότητας καλούνται να λύσουν το πρόβλημα και να οργανώσουν καθημερινώς επιχειρήσεις καθαρισμού των εκάστοτε φρεατίων.

Με έγκαιρη κι άμεση ανταπόκριση στην κλήση των πελατών, η εταιρεία μας φροντίζει να καθαρίζονται τα φρεάτια σε βάθος.

Με σωστό μηχανισμό, χωρίς βιασύνη και με προσεγμένη μελέτη δίνουμε καθημερινά το παρόν στις επείγουσες κλήσεις. Λόγω μιας δυνατής νεροποντής ή εξαιτίας κάποιου δυσλειτουργικού αποχετευτικού συστήματος που καταλήγει στο αντίστοιχο φρεάτιο – όμβριο τα μολυσμένα και δύσοσμα ύδατα, μπλοκάρουν τη λειτουργία και προκαλούν σοβαρότατες ζημιές σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης.

Οι Δήμοι της Αττικής, σε μόνιμη βάση, προσπαθούν να παλέψουν με το τέρας της κακής κατασκευής αποχετευτικών συστημάτων. Εκατομμύρια δαπανούνται έτσι ώστε να μην πλημμυρίζουν αφενός αλλά και να μην ταλαιπωρούν τους κατοίκους αφετέρου.

Μετά την οικοδομική έξαρση που πήρε το λεκανοπέδιο τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη του καθαρισμού φρεατίων στους δρόμους, αποτελεί φαινόμενο ζωτικής ανάγκης και σημασίας. Όλα οδηγούν στους έμπειρους γνώστες του αντικειμένου, οι οποίοι με αμέριστη προσοχή και συστηματική εγρήγορση στα πράγματα, επιλύουν το πρόβλημα από όλες τις πλευρές, αφήνοντας πίσω μόνο ένα άψογο αποτέλεσμα.

Χωρίς χρονοτριβή

Επικοινωνήστε εγκαίρως και μέσα σε λίγα λεπτά το προσωπικό της εταιρείας μας θα βρεθεί στο χώρο σας, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Χωρίς χρονοτριβή, με χαμηλό κόστος και συνέπεια, θα σας απαλλάξουμε από τη δυσάρεστη εικόνα του βουλωμένου κι υπερχειλισμένου φρεατίου.

Ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές τα φορτηγά σύγχονης μηχανικής και τα συστήματα απόφραξης παρέχουν άριστες υπηρεσίες.

Επιπλέον, με το τέλος κάθε επιχείρησης παρέχουμε συμβουλευτική έτσι ώστε να μην υπάρξει ξανά θέμα μπροστά από την είσοδο του σπιτιού σας, της πολυκατοικίας στο σύνολο, της επιχείρησης ή ακόμη και στα φρεάτια που βρίσκονται στον χώρο δημοσίων κτιρίων και σχολείων και συνδέονται με την υγεία των παιδιών σας.

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, γι’ αυτό προλαμβάνετε όσο μπορείτε κι είναι στο χέρι σας την έκβαση μιας δυσάρεστης κατάστασης. Ακόμη κι αν δεν μπορείτε, εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας για να σας μάθουμε τον τρόπο.

Με λίγο κόπο και με πολλή όρεξη για δουλειά.