Φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή αποχετεύσεων

Τι κάνω όταν φράζει και πλημμυρίζει η αποχέτευσή μου; Υπάρχει λύση για έναν βουλωμένο νιπτήρα ή νεροχύτη; Γιατί φράζουν τόσο εύκολα οι σωληνώσεις του αποχετευτικού μου συστήματος; Θα απαλλαγώ ποτέ από τη δυσοσμία και την ταλαιπωρία; Τι φταίει και δεν μπορώ να βρω μια μόνιμη λύση; Κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν μπορώ να το αντιληφθώ;

Χιλιάδες ερωτήματα ταλανίζουν τη σκέψη σας κάθε φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με το «τέρας» ενός βουλωμένου σωλήνα ή της αποχέτευσής σας. Σκέφτεστε όλα αυτά που δεν προλάβατε να σκεφτείτε κι άλλα τόσα που κάνατε λάθος και πρέπει να τα διορθώσετε εκ νέου με προσοχή και λεπτομέρεια. Απογοητεύεστε και δυσανασχετείτε εφόσον κανείς δε σας δίνει το πράσινο φως για μια μόνιμη λύση.

Τα συχνά προβλήματα που παρουσιάζει το δίκτυο σας, στο σύνολό του, σχετίζονται πολλές φορές με βουλωμένες σωληνώσεις και φραγμένες αποχετεύσεις σε ποικίλα μέρη στο οίκημά σας. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο η λύση είναι να βρείτε τον ειδικό που θα είναι σε θέση να επαναφέρει στο κανονικό τα φραγμένα φρεάτια ή τα δίκτυα των σωληνώσεων σας.

Δεν κάνουμε θαύματα παρά μόνο τη δουλειά που ξέρουμε να κάνουμε εδώ και 40 χρόνια πάρα πολύ καλά κι αξιόπιστα. Πρώτα απ’ όλα βρισκόμαστε στον χώρο σας μέσα σε λίγη ώρα, με μια κλήση. Ελέγχουμε την αποχέτευση με ειδικά σχεδιασμένες κάμερες. Φωτογραφίζουμε το σημείο της βλάβης κι ανακαλύπτουμε μαζί σας, εξηγώντας κάθε λεπτομέρεια, τους λόγους που την προξένησαν. Έπειτα, αναλύουμε το πρόβλημα και συζητώντας μαζί σας παρέχουμε μια πληθώρα λύσεων έτσι ώστε να καταλήξουμε σε εκείνη που σας συμφέρει πρακτικά κι οικονομικά. Τέλος, προχωράμε στη διαδικασία της απόφραξης με ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη έτσι ώστε να μην προκληθεί παραπάνω ανεπιθύμητη ζημιά στο υπόλοιπο δίκτυο.

Η πρόληψη είναι μια έξυπνη κίνηση αν επιθυμείτε να μην δημιουργηθεί ξανά κάποιο εφιαλτικό πρόβλημα στις σωληνώσεις σας. Εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των δικτύων σας και τον καθαρισμό τους τακτικά με στόχο να αποφύγετε μια απόφραξη στο μέλλον. Επιθεωρούμε τι σωληνώσεις και προληπτικά τις καθαρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τη δική σας επιθυμία και προγραμματισμό. Προληπτικά, καθαρίζουμε το οριζόντιο δίκτυο του σπιτιού σας για την ομαλή λειτουργία των σιφωνιών του μπάνιου σας. Τέλος, προχωράμε σε εκκένωση όλων των ειδών βόθρων.