Φραγμένο δίκτυο απορροής υδάτων βροχής

Παρατηρώντας κάθε μέρα με αγωνία τις μετεωρολογικές προβλέψεις, στέκεστε έρμαια των διαθέσεων του καιρού. Μη μπορώντας να αντιμετωπίσετε την κάθε κακή εξέλιξη που θα προκύψει, φοβάστε μη τυχόν βρέξει ή ρίξει χαλάζι. Δυστυχώς, οι μετακινήσεις σας θα είναι περιορισμένες και επιπλέον θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι και με τις κακές συνέπειες βουλώματος των αποχετευτικών σας δικτύων.

Λόγω κακής κατασκευής είναι πολύ συχνό φαινόμενο το βούλωμα μιας μονάδας αποχέτευσης που καταλήγει σε πλημμύρα. Επιπλέον, τα φρεάτια μπροστά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις σας, φράζουν λόγω της μεγάλης ποσότητας λάσπης, χαλικιών, χώματος, φύλλων, κλαριών και μικροαντικειμένων που καταλήγουν εκεί από την επιφάνεια του δρόμου. Χωρίς καμιά βοήθεια όλη αυτή η συνθήκη δημιουργεί δυσλειτουργία σε εσάς και μη μόνιμη λύση κι αντιμετώπιση του προβλήματος. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί από εμάς που δε γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η διεργασία απόφραξης ενός βουλωμένου δικτύου απορροής υδάτων βροχής.

Πρώτον, μέσα από σωστές και δοκιμασμένες τεχνικές μειώνεται κατά μεγάλο και σημαντικό ποσοστό ο συνολικός όγκος απορρέοντος νερού από τα φρεάτια. Δεύτερον, περιορίζονται οι ζημιές των δικτύων καθώς διατηρείται μια γενικότερη καλή κατάστασή του, με φύλαξη της ανάλογης ποσότητας νερού έτσι ώστε να είναι ωφέλιμη.

Διαθέτοντας τις καλύτερες παροχές, εργαλεία, μηχανήματα κι εξειδικευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα του φραγμένου δικτύου σας λόγω κάποιας απρόβλεπτης νεροποντής.

Οι αντλίες εισέρχονται στο εσωτερικό του δικτύου, σε μεγάλο βάθος, χωρίς να προκαλούν παράπλευρες ζημιές στο δίκτυο του συστήματος. Η ποσότητα νερού που αντλείται από τα εν λόγω μηχανήματα είναι μέγιστη και κατά αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναυπάρξει πρόβλημα. Ωστόσο, ο κάθε δήμος θα έπρεπε να μεριμνά για τη δημιουργία δικτύων που θα μπορούν να δέχονται τα νερά της βροχής χωρίς φόβο υπερχείλισης και περαιτέρω δυσάρεστων συνεπειών. Λόγω των πλημμυρισμένων πεζοδρομίων, πιλοτών κι εισόδων σπιτιών και πολυκατοικιών, οι πελάτες μας αγανακτούν κι απευθύνονται στους ειδικούς για μια άμεση παρέμβαση που θα τους λύσει τα χέρια.

Μην αγανακτείτε χωρίς λόγο, εξαιτίας μια βροχόπτωσης. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει κι η ανάλογη λύση κι εμείς σας προσφέρουμε την επιλογή της καλύτερης. Με ένα τηλέφωνο, όλη την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο, στεκόμαστε δίπλα σας ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.