Καταγράφοντας όλα τα περιστατικά, επί σειρά ετών, που μας έκαναν να απορήσουμε, να προβληματιστούμε, να αφοσιωθούμε στο επάγγελμά μας και να προσπαθήσουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι με το πέρασμα των ετών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι ο άσσος στο μανίκι κάθε σοβαρού επιχειρηματία. Τίποτα από όλα αυτά που έχουμε αντιμετωπίσει μέσα στα χρόνια δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαμε σύμμαχο την τεχνολογία και την εξέλιξή της.

Από τις ηλεκτρονικές οθόνες απεικόνισης, τις κάμερες, τα ειδικά οχήματα, τα βυτιοφόρα τεραστίων διαστάσεων, από τον εξοπλισμό και τα ειδικά εξαρτήματα κι εργαλεία που είναι εξειδικευμένα για κάθε ζημιά αντίστοιχα, μέχρι και τα συστήματα πλοήγησης, GPS, όπου κάθε ένα από τα φορτηγά μας διαθέτει. Όλα αυτά συντελούν έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, που μας κάνει πρωτοπόρους, πρωτοποριακούς κι ευέλικτους. Ο πελάτης μας μπορεί και πρέπει να αφεθεί στα χέρια των ειδικών, όταν κάνουμε λόγο για αποφράξεις.

Μέσα σε λίγη ώρα, με μια κλήση, στο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, κατευθυνόμαστε προς την περιοχή που έχει τη ζημιά, τοποθετούμε τα εργαλεία μας με προσοχή και λεπτομέρεια στο σημείο και ενεργούμε με βάση την τεράστια εμπειρία μας και την αγάπη μας για τη δουλειά μας. Όλα όσα κάνουμε γίνονται με γνώμονα την εκπαίδευση, το ένστικτο και την αφοσίωσή μας έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα όντας αξιόπιστοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Κανείς δεν θέλει φρούδες υποσχέσεις, ειδικά στις περιπτώσεις όπου η υγιεινή είναι στο προσκήνιο.

Είμαστε σε θέση, με την χρήση οδηγών πλοήγησης στα αυτοκίνητά μας να σας ενημερώνουμε για την ακριβή ώρα άφιξης στο σημείο της ζημιάς, υπολογίζοντας επακριβώς τη διαδρομή. Χωρίς να σας αγχώνουμε επιπρόσθετα, είστε βέβαιοι ότι θα καταφθάσουμε άμεσα και θα σας εξυπηρετήσουμε υπολογίζοντας και θέτοντας ως γνώμονα ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ιδιαίτερη κι ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Το όνομά μας είναι συνώνυμο της υπευθυνότητας κι εμείς δεν μπορούμε παρά να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε έναν κοινό σκοπό κι αυτόν θέλουμε να εκπληρώσουμε. Πάντα με αγάπη προς τη δουλειά και το συνάνθρωπο.