Αποφράξεις Πετρούπολη

Υπηρεσίες Αποφράξεων και Συντήρησης Δικτύων από την πιο Έμπειρη Αποφρακτική Εταιρεία!

Ταλαιπωρείστε από κάποιο πρόβλημα απόφραξης σωληνώσεων ή δικτύου στην Πετρούπολη; Έχετε επισκεφτεί την πιο κατάλληλη ιστοσελίδα!

Η εταιρεία μας και τα έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν αποποφράξεις και συντήρηση σε:

 • νεροχύτες
 • υδρορροές
 • φρεάτια
 • σιφώνια
 • δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
 • λεκάνες
 • δίκτυα σωληνώσεων ή αποχέτευσης
 • νιπτήρες
 • μπανιέρες

Σας εγγυώμαστε άμεση αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά!

Ταχύτατες και οριστικές λύσεις σε προβλήματα απόφραξης.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποφράξεων επί 40 και πλέον έτη, πράγμα το οποίο μας καθιστά το πιο εξειδικευμένο συνεργείο στον κλάδο σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, έχοντας αποκτήσει εμπειρία στην αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος τέτοιας φύσεως.

Έχουμε στη διάθεσή μας εκσυχρονισμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως ειδικά αποφρακτικά οχήματα και πιεστικά μηχανήματα, ειδικά βυτία και εξειδικευμένες κάμερες αποχετεύσεων που μας δίνουν την ικανότητα να εντοπίζουμε την κύρια αιτία της φραγή και να δίνουμε σε κάθε είδους πρόβλημα ένα άμεσο, αποτελεσματικό αλλά και μόνιμο τέλος.

Με ένα άψογα καταρτισμένο προσωπικό, είμαστε οι μόνοι στο χώρο που μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης δικτύων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το γεγονός ότι διαθέτουμε πολυάριθμα συνεργεία σε όλη την περιοχή της Πετρούπολης, μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε άμεσα και όλο το 24ωρο, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειάζεστε!

Ο τρόπος που εργαζόμαστε

Η επικοινωνία και η αμεσότητα με τον πελάτη είναι αυτό που χαρακτηρίζει όλες μας τις συνεργασίες.

Πραγματοποιούμε βαθύτατη έρευνα, ώστε να εντοπίσουμε τη φύση του προβλήματος και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου χώρου ή του σημείου στο οποίο εντοπίζεται το πρόβλημα και
σας περιγράφουμε λεπτομερώς και με ακρίβεια τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει για να δοθεί μια αξιόπιστη και μόνιμη λύση, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Κάνουμε προσεκτικό υπολογισμό του κόστους των εργασιών μας και το προσαρμόζουμε με τέτοιον τρόπο στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μην μείνετε σε τίποτα δυσαρεστημένος.
Τέλος, υλοποιούμε την απόφραξη πάντα υπό την απόλυτη ακολουθία των επιθυμιών σας και προτιμήσεων και δίνουμε τέλος στο πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και πάνω από όλα οριστικά!

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία μας, δεν σταματούν εδώ!

Αναλαμβάνουμε επίσης:

Απομάκρυνση ριζών. Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα βάζουμε τέλος στο πρόβλημα που δημιουργού οι ρίζες των δέντρων σε υπονόμους, αποχετεύσεις και φρεάτια.

 • Άντληση υδάτων. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με πλημμυρισμένους χώρους, δεν χρειάζετε να απευθυνθείτε αλλού, εμείς αναλαμβάνουν πλήρως την άντληση υδάτων με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άντλησης και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες και βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία σας άμεσα και οικονομικά.
 • Συντήρηση: Η πρόληψη πάντα είναι καλύτεη από την θεραπεία. Έτσι κι εμείς προτού χρειαστεί το δίκτυο σας επισκευή, εκτελούμε τις παρακάτω εργασίες:
  • Τακτικός έλεγχος και επιθεώρηση δικτύου (σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και το είδος του δικτύου, ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο, έτος κτλ.) και πολλές φορές προχωράμε σε προληπτικούς καθαρισμούς.
  • Καθαρισμός όλες τις στήλες της αποχέτευσης και του δικτύου απορροής υδάτων
  • Καθαρισμός κάθετης στήλης δικτύου που συνδέεται με τα σιφώνια του σπιτιού
  • Εκκένωση βόθρων παντός τύπου (απορροφητικούς και σηπτικούς)

Βάλτε τέλος στην ταλαιπωρία σας και επικοινωνήσετε μαζί μας. Με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει, υποσχόμαστε να μην σας αφήσουμε δυσαρεστημένους!

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας άμεσα και υπεύθυνα!