Αποφράξεις Μέγαρα

Τα Μέγαρα, λόγω των ιδιαίτερων υποδομών τους, συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα αποφράξεων και βουλωμένων δικτύων. Αν ψάχνετε συνεργεία τεχνικά καταρτισμένα και με πείρα, που ενεργούν γρήγορα και αποτελεσματικά, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε άλλο την αναζήτησή σας. Η εταιρεία μας, με πολυετή πείρα στον κλάδο, αναλαμβάνει την απόφραξη οποιουδήποτε δικτύου ή αγωγού:

 • φρεατίων
 • νιπτήρων
 • δικτύων απορροής όμβριων υδάτων
 • υδρορροών
 • ενός δικτύου σωληνώσεων ή της αποχέτευσης
 • μπανιέρας και λεκάνης
 • νεροχυτών
 • σιφωνίων

‘Οπως είναι κατανοητό, μετά από 4 δεκαετίες εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων και της συντήρησης των αποχετεύσεων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην έχουμε χειριστεί, και μάλιστα επανειλημμένα, άρα να είστε σίγουροι πως είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε και το δικό σας.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Άρτια καταρτισμένο προσωπικό.
Πολυάριθμα συνεργεία που είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο
Ειδικός εξοπλισμός με σύγχρονα μέσα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας:

 • ριζοκοπτικά μηχανήματα, τα οποία αφαιρούν τις ρίζες δέντρων και θάμνων που ειχωρούν στα δίκτυα των αποχετεύσεων, τις σωληνώσεις και τα φρεάτια δυσκολεύοντας ή και διακόπτοντας τη ροή των λυμάτων και την ομαλή λειτουργία του δικτύου, ή ακόμη και ραγίζοντας τα τοιχώματα των σωλήνων σε κάποιες περιπτώσεις προκαλώντας σοβαρές φθορές.
 • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχετεύσεων, η χρήση των οποίων μας δίνει την δυνατότητα να εποπτεύσουμε και να φωτογραφίσουμε σε οπτική γωνία μεγάλου εύρους, το φραγμένο δίκτυο, ανακαλύπτοντας την κύρια αιτία, αλλά και το ακριβές σημείο φραγής.

Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας αναλυτικά τη σοβαρότητα του προβλήματος και όλες τις εναλλακτικές επιλογές που σας παρουσιάζονται και να καταλήξουμε μετά από συννενόηση στην υλοποίηση της απόφραξης σε τιμή πάντα που να ανταποκρίνεται στην οικονομική σας ευχέρεια.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Άντληση Υδάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα έχουμε κληθεί στην περιοχή των Μεγάρων, για να αντιμετωπίσουμε πλημμυρισμένους χώρους. (π.χ. υπόγειο, φρεάτιο, μπάνιο, αποθήκη) Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση των νερών γρήγορα και δίχως καμία επιπλέον ταλαιπωρία και καθυστέρηση για σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες αντλίες άντλησης υδάτων και ειδικά διαμορφωμένα βυτία, που κάνουν ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Συντήρηση. Αν έχετε ήδη βιώσει την ταλαιπωρία μιας απόφραξης και δεν θέλετε να ξαναμπείτε σε παρόμοια διδικασία στο μέλλον, τότε η συντήρηση και ο τακτικός καθαρισμός του δικτύου σας είναι μονόδρομος. Οι εργασίες που εκτελούν τα συνεργεία μας στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων, είναι οι ακόλοθες:

 • Τακτική επιθεώρηση του δικτύου σας ώστε να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο μπορεί να προκληθεί μελλοντική φραγή και να την προλάβουμε
 • Καθαρισμός προληπτικά σε τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ.) ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του οριζόντιου δικτύου σας
 • Καθαρισμός των στηλών της αποχέτευσης των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και των σιφωνίων
 • Καθαρισμός της στήλης της αποχέτευσης που συνδέεται με το νιπτήρα, τη λεκάνη και άλλα μέρη του σπιτιού που δεν θα θέλατε να βουλώσουν στο μέλλον

Εκκένωση Βόθρων. Εκκενώνουμε βόθρους παντός τύπου (σηπτικούς και απορροφητικούς) άμεσα και πρωτίστως σε χαμηλές τιμές.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που είναι αποτελεσματική αλλά και μόνιμη. Η εταιρεία μας σας προσφέρει και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.